diumenge, 12 de desembre del 2010

Alliçonant en un dels camps més durs del grup

Alcoià 0-1 Sabadell

Alcoià: Maestro, Pina, Carrión, Fernando Martín, Rojas, Galduf (min. 39 Ximo Forner), Javi Rodríguez (min. 46 Dani Fernández), Diego Jiménez, Fabiani, Fran Moreno (min. 67 Ocina) i Adrià.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Alex Ruiz, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Cuenca (min. 87 Aitor), Robles (min. 63 Fito), Hiroshi, Puigdollers (min. 73 Juvenal) i Marc.

Gols: 0-1 Puigdollers (min. 44)

Estadi: El Collao (2.000 espectadors)

Si feia dues setmanes el Sabadell era el primer equip capaç de guanyar aquesta temporada a Ontinyent, quinze dies després amb un bonic gol de Puigdollers i donant tota una lliçó de futbol, els nostres també van ser capaços de ser el primer conjunt que s’enduia els tres punts del Collao. Després d’un inici molt igualat on únicament les jugades a pilota aturada van causar algun problema als respectius porters, seria el nostre equip qui amb un Juanjo Ciércoles manant a la zona ample començaria a tenir el control de la pilota amb unes bandes molt actives on Marc i sobretot amb Isaac Cuenca farien anar de corcoll als defenses locals. Els nostre equip seria qui tindria les oportunitats més clares per inaugurar el marcador, sobretot al minut 30 amb un tir de Marc i també al minut 40 en una jugada molt clara en la que Hiroshi sol davant Maestro no el va poder superar i on tampoc aprofitaria el rebuig Julián Robles que xutaria massa alt. Però l’alegria va arribar just abans del descans en una altre bona triangulació de l’atac saballut que finalitzaria amb un centrada de Marc i rematada per un Albert Puigdollers al segon pal que agafaria a contrapeu al porter Maestro per acabar connectant un bon cop de cap que significaria el gol arlequinat. El segon període va continuar amb un guió força semblant al primer on continuava comandant el duel un Sabadell molt segur en defensa que dominava el tempo del partit a la zona ample, però a més també va es va continuar gaudint amb ocasions sobretot per haver pogut sentenciar l’encontre molt abans. Hiroshi al minut 54 amb un xut des de la frontal va fer lluir a Maestro que salvaria als seus d’haver encaixat el segon. També els locals van intentar la igualada en les botes de Dani Fernández que va provar un De Navas i que certificaria amb èxit la poca feina que va tenir. A l’equador d’aquest segon temps el partit es va tornar una mica boig amb anades i vingudes on Cuenca, amb la seva rapidesa, va destacar en les contres tot buscant un segon gol que va estar a prop d’arribar en un xut seu i que va sortir fregant el pal curt de Maestro. Poc a poc però l’encontre es va anar calmant altre cop tot i que el domini continuava sent sabadellenc, a més sense passar angúnies excessives en un últim quart d’hora final on només un cop de cap de Fabiani faria lluir David de Navas qui va salvar un empat que hauria sigut del tot injust després d’un partit on el Sabadell va dominar de cap a peus i que s’acabaria imposant i alliçonant a un dels equips favorits per acabar entre els quatre primers a final de temporada.