dimarts, 14 de desembre del 2010

El Sabadell Amateur perd el derbi davant el Sabadell Nord

Els arlequinats no van tenir sort i van caure en el primer derbi de la temporada


C.E. Sabadell B 0-1 Sabadell Nord

Sabadell B: Albert, Antonell, Christian Castet, Parra (min. 54 Claudio), Mamadou, Toni Delgado, Marc Bonamich, Igor (min. 63 Miki), Pinilla, Chica i Nélber (min. 54 Mario Quereda)

Sabadell Nord: Carlos, Iniesta, Antón, Torres, Piñol (min. 63 Gava), Basora, Dani González (min. 90 Romero), Silva, Maca, Dani Quesada (min. 84 Niño) i Dani Muela (min. 80 Àlex)

Gols: 0-1 Silva (min. 60)

Estadi: Ciutat Esportiva Olimpia (200 espectadors)

No va poder ser. En el partit més especial de la temporada, el derbi davant el Sabadell Nord a la Ciutat Esportiva Olimpia, el Sabadell Amateur va caure per la mínima en un partit marcat per la tensió clàssica de tots els duels amb rivalitat. Un encontre que el filial arlequinat hauria pogut encarrilar amb un xut de Pinilla que va picar el pal. El Sabadell Amateur va gaudir de les millors ocasions, però va ser l'equip de la zona nord qui va estar més encertat de cara a porteria i es va poder emportar els tres punts en joc. L'equip visitant va portar el domini del joc i van anul·lar l'opció de que els arlequinats féssin el seu joc habitual de toc i combinacions. El darrer fitxatge del Sabadell, l'ex del Premià Marc Bonamich, també hauria pogut avançar als homes d'Aleix Giol, al igual que un xut del pitxitxi Chica que no van trobar porteria. Com hem dit abans, el Sabadell Nord va tenir més punteria i en una jugada per banda dreta de Dani Quesada amb passada de la mort cap a Silva serviria per fer el primer gol de la matinal i que acabaria definint el derbi. Arrel del gol, el Sabadell Nord va practicar 'l'altre futbol', va aturar el partit tot el que va poder i va trencar el ritme del Sabadell B que es va llençar en busca del gol de l'empat. El va tenir a les seves l'ex del Palau Toni Delgado, però el seu surt va sortir fregant el pal. Finalment, el Sabadell Nord es va endur els tres punts i d'aquesta manera iguala als arlequinats a la classificació amb dinou punts, tots dos en plaça per jugar a Segona Catalana la propera temporada. El proper partit, el darrer del 2010, serà d'allò més complicat. Desplaçament a Puigreig el pròxim diumenge a partir de les 16h.
.
Foto: Pau Vituri