dijous, 30 de desembre del 2010

El Saballut ja té un nou número


Ja hem superat un altre mes i amb ell arriba una nova edició de la revista digital El Saballut. El mes de desembre ja ha vist la llum i us el podeu descarregar des d'avui mateix. Un nou número que arriba en un dels millors moments del Centre d'Esports Sabadell. Així queda reflexat en la portada. El títol és força evident "Dolços torrons" i la fotografia de la plantilla fent pinya després d'un dels gols aconseguits davant el Dènia a la Nova Creu Alta també ho és. L'estat de felicitat envolta al Sabadell amb la llàstima de no haver aconseguit el liderat, ni que sigui provisional, després de l'empat a Sant Boi de la setmana passada.

En aquest nou número de la revista hi trobareu les seccions habituals: totes les cròniques dels partis que el Sabadell ha disputat durant el desembre, un anàlisis complet dels rivals que es trobarà l'equip durant el gener en el Rival al Detall, noticies relacionades amb el club i fotografies de la presentació del Futbol Base. El Futbol Femení també té el seu espai amb el que ha donat de si en les darreres setmanes i el calendari dels propers rivals. Tornem a tenir la secció d'història, amb un nou capítol del darrer ascens a Primera Divisió ara farà 25 anys, i també la columna d'opinió del company de Ràdio Sabadell i un dels creadors de El Saballut, Adrián Arroyo. I com no, l'entrevista a un dels jugadors més utilitzat per Lluís Carreras com és Albert Puigdollers.

Com sempre, els canals de distribució de la revista són els ja habituals. En aquest mateix portal web, a la part dreta, hi trobareu la portada i un enllaç directe. Si el que voleu és descarregar-la i guardar-la en el vostre ordinador, la revista estarà penjada properament a la pàgina Ex-Oficial C.E. Sabadell i a cesabadell.com. Esperem que us agradi!