dimecres, 8 de desembre del 2010

A vuitens sense gaires floritures

Aitor Ramírez ha estat el jugador més actiu del partit


C.E. Sabadell 0-0 Atlètic Balears

C.E. Sabadell: Oriol Torres, Mario, Pagès, Agustín, Àlex Ruiz, Juvenal, Fito (min. 74 Bermduo), Pinilla (min. 74 Toni Delgado), Raúl Rodríguez, Aitor i Jonathan (min. 79 Esteo)

At. Balears: Nico, Ousman, Castillo, Bio, Rafa (min. 71 Peter), Lawual, Hoyos (min. 81 Dani Lucas), Ernesto (min. 62 Coco), Checa, Valentín i Savoia

Gols: Sense gols

Estadi: Nova Creu Alta (900 espectadors)

Partit fluix del Sabadell davant l'Atlètic Balears, però que s'ha solventat amb un empat a zero que ha servit perquè els de Lluís Carreras avancessin a vuitens de final de la Copa Federació. Amb els futbolistes menys habituals sobre la gespa i acompanyats de joves del filial i el juvenil, el Sabadell ha superat el tràmit tot i que ha patit més del compte per eliminar al conjunt balear. Com la majoria d'aquests partits, l'encontre ha estat lent, sense gaire ritme i poques ocasions, sobretot a la primera meitat. Hem hagut d'esperar fins a gairebé el descans per veure la primera ocasió arlequinada. Un cop de cap del més menut, Aitor Ramírez, a la sortida d'un córner que ha tret un defensa sobre la linia ha estat la millor ocasió sabadellenca. Ben poca cosa ha provocat els mallorquins en atac i Oriol Torres ha viscut uns primers quaranta-cinc minuts ben plàcids. El millor del primer temps, les internades del mencionat Aitor Ramírez per banda esquerre.

El segon temps s'ha animat en tots els sentits. Sense veure un futbol gaire bo, els dos equips s'han animat a jugar més a l'atac. A més, els homes de Siviero han empleat una duresa impròpia d'un partit com el d'avui. Raúl Rodríguez ha tingut la seva ocasió al primer minut de la repressa, però el seu xut innocent ha marxat fora. L'Atlètic Balears, conscient que l'empat a zero el deixava fora de la competició, ha pressionat més a dalt als arlequinats i s'han trobat amb un parell d'ocasions davant Oriol Torres que no han sabut materialitzar. Per part arlequinada, un cop més l'ha tingut Aitor amb un altre cop de cap que ha tingut el mateix final, un defensa rebutjant la pilota. El mateix exjugador de la Damm gaudiria de la millor i espectacular ocasió que faria aixecar a tota la tribuna. Centrada per banda dreta de Raúl i Aitor, sense deixar caure la pilota a terra, engalta una xilena que el porter rebutja demostrant un bons reflèxes. El gol de la tranquilitat no arribava i els balears van apretar els darrers minuts per intentar anota el gol que els classifiqués. Finalment, el partit acabaria amb el resultat inicial. Un resultat que classifica al Sabadell gràcies al gol anotat per Robles en el partit d'anada. Ara els arlequinats esperaran rival per enfrontar-se en vuitens de final els dies 6 i 20 de gener.