dijous, 21 de juny del 2012

Sistema de Competició VIII InterPenyes CE Sabadell


Primer de tot, volem donar les gràcies a tots els equips participants, patrocinadors i CE Sabadell per fer possible una nova edició del Torneig InterPenyes que la nostra penya organitzem anualment. En aquesta edició, el número d'equips al torneig s'ha vist incrementat i això ens dóna motius per seguir portant a terme aquesta iniciativa des de 2005. Enguany seran 12 equips amb la qual cosa hem cregut oportú crear dos grups de sis equips cadascun d'ells. Els grups tindran dos noms diferenciats: Arlequinat i Saballut. Un cop finalitzada la fase de lligueta es passarà a jugar les corresponent eliminatòries depenent de la classificació final als respectius grups:

- El 5è i 6è classificat de cada grup no passaran a la fase final i és decidirà la seva classificació final depenent de la diferència de gols a favor i en contra. En cas de que la diferència sigui la mateixa quedarà millor classificat qui hagi marcat més gols.
- Els quarts classificats s'enfrontaran entre ells per decidir la 7a i 8a posició final.
- El mateix passarà amb els tercers: s'enfrontaran entre ells per decidir la 5a i 6a posició final.
- El primer i segon classificat de cada grup és creuaran en semifinals. Els perdedors jugaran la final de consolació per la 3a i 4a plaça final i els vencedors la gran final.

- Els equips jugaran un mínim de 5 partits i un màxim de 7, depenent de la classificació.
- Els partits tindran una durada de 16 minuts amb dues parts de 8 minuts cadascuna d'elles.
- El temps de descans entre parts serà de 2 minuts.
- Preguem que els equips estiguin amb 15 minuts d'antelació al pavelló i a punt per disputar el partit i així portar el torneig puntual.
- El reglament del torneig serà enviat per correu electrònic a tots els equips.