dimecres, 25 de juny del 2008

Enllestint el IV Torneig InterPenyes C.E. Sabadell


Aquest dissabte, 28 de juny, es jugarà el IV Torneig InterPenyes C.E. Sabadell.
La cita és a Can Balsach (davant de la plaça de la Creu Alta), des de les nou del matí i fins a les nou del vespre: dotze hores de futbet 100% @rlekinades!
De nou i com ja vam fer en les tres edicions anteriors, la penya @rlekinats.com en serem els organitzadors i el patrocinador principal és el Centre d'Esports Sabadell.
El format de la competició encara no està definit. Depenent del nombre d'equips participants, en el cas de ser sis o set, es farà una lligueta entre tots o bé, en el cas de ser vuit, es faran dos grups, dels que passaran a semifinals els dos primers classificats i posteriorment es jugaria la final entre els vencedors de les semis.
De moment, ja han confirmat la seva presència al torneig: Penya Quatre Gats Arlequinats, La Força Arlekinada, Esquadra Arlequinada, Resistència Foreros, Equip de no penyistes i com no podia ser d'una altra manera: @rlekinats.com.
Demà dijous es tancarà el plaç per la inscripció i també per demà s'ha convocat una reunió a l'estadi de la Nova Creu Alta amb totes les penyes i equips participants per exposar el reglament del torneig i les novetats que presenta el mateix.
Esteu convidats totes i tots a passar per Can Balsach a veure el IV Torneig InterPenyes C.E. Sabadell!!!