dilluns, 28 de juliol del 2008

El CE Sabadell Femení nou equip de Primera Catalana


Finalment s'ha confirmat i l'equip femení del C.E. Sabadell jugarà a la Primera Catalana la propera temporada 08/09.
Ja fa més de dos mesos que va acabar la competició, on el Sabadell va quedar segon classificat per darrera del Montcada i Reixac. Aquesta segona posició no donava accés directe a la Primera Divisió però les arlequinades havien d'esperar a la reestructuració de grups parlada a principi de temporada des de la Federació Catalana de Futbol (F.C.F.), reestructuració que no es va dur a terme per la marxa del seu president Jordi Roche. Aquest fet frenava les aspiracions d'ascens però des de la F.C.F. van deixar una porta oberta a pujar sempre i quan hi haguessin renuncies d'altres equips o retirades, fet molt ocorregut en el futbol femení.
Llavors va arribar la polèmica, la F.C.F. va publicar la llista oficiosa d'ascensos, llista on no hi constava el C.E. Sabadell però si el Vic, tercer classificat. Des del Centre d'Esports es va reaccionar amb rapidesa i es va reclamar. A la F.C.F. van confirmar l'ascens del Sabadell i van atribuir l'error a la falta de confirmació de l'última acta del darrer partit entre la U.D. La Planada i el C.E. Sabadell, partit impugnat el seu dia per la U.E. Rubí però que es va fallar a favor de les arlequinades deixant el resultat de 0-1, resultat no computat per la F.C.F..
Un cop solucionat tots els errors federatius el C.E. Sabadell Femení, dirigit per Gerard Taulé i Jordi Pons, ja poden celebrar l'ascens i planificar una nova temporada a Primera Catalana.