diumenge, 17 d’agost del 2008

Derrota a Vilanova amb un equip ple de joves (2-1)

Un equip ple de joves ha donat la cara avui a Vilanova contra l'equip local de Tercera Divisió. Al final derrota per la mínima (2-1). La segona derrota de la premporada després de la que es va patir a Cassà, un altre equip de Tercera Divisió. Les poques coses positives del partit ha estat el bon debut del jugador cedit per el Barcelona Atlètic, Sergio Urbano que ha estat a punt de marcar. La primera meitat ha tingut diverses ocasions del Vilanova que ha estavellat una pilota al travesser. Les poques ocasions sabadellenques han vingut desde les botes de Urbano.
A la segona meitat, el Sabadell s'ha avanat amb un altre gol de Raúl Pradas gràcies a una bona passada de Siso. Però el Vilanova s'ha refet i ha remontat el partit mitjançant els gols de Santi Triguero i, més tard, Jarabo.

Alineació Vilanova-Sabadell

Miguel Ángel (Adrià Mir 46'), Domènech, Xapi, Cazorla, Molina (Usero 65'), Sala (Igor 44'), Sergio Urbano, Siso, Raül Pradas, Fito i Oriol Miralles (Milán 44')

El Sabadell jugarà els seus últims dos partit amistosos aques proper cap de setmana. Primer dissabte contra el Prat l'equip de l'ex-arlequinat Javi Lara. I un dia més tard, contra el Manlleu del també ex-arlequinats Coca i Jordi Dot. En aquest partit, l'equip el formarà els jugadors que hagin disputat pocs minuts el dia anterior i els més joves. Les últimes dues oportunitats perquè els jugadors puguin convencer al míster de cara a l'estrena a la Lliga.