dissabte, 9 d’agost del 2008

El Martinenc fa fora al Sabadell a la loteria dels penals

El Sabadell ho tenia tot a la mà per disputar avui la final de la 23ª edició del Torneig d'Històrics, però una mala tarda ahir contra el Martinenc va tirar per la borda tots els plans. Amb un rival d'inferior categoria, de Primera Territorial, els arlequinats van ser incapaços de guanyar en els 90 minuts i tampoc en els penals. El Martinenc va sortir al terreny de joc a fer el seu joc, aguantar al darrere i esperar la seva oportunitat. I la va trobar a la mitja hora de partit quan Nacho va rematar de cap el 0-1 al marcador del Narcís Sala. El Sabadell va reaccionar força bé, i pocs minuts després, Joel va restablir les taules a l'electrònic.
A la segona meitat, el Sabadell va tenir forces ocasions per fer el gol de la victoria amb accions de Juvenal, de nou de falta, i Joel. Però el Martinenc també va tenir la seva gran ocasió, quan a falta de 10 minuts, de nou Nacho va estavellar una pilota al travesser. El marcador no es va moure i els penals havien de decidir el guanyador. I la sort va acompanyar, aquest cop, al Martinenc. Es van llançar un total de 18 penes màximes. Pels de Guinardó va fallar Lario, però la doble errada sabadellenca en les botes de Sergio Iglesias i Pradas van classificar per a la gran final al conjunt barceloní.

Avui es disputarà la final dels Històrics amb la sorprenent presència del FC Martinenc i el Badalona que va guanyar de forma justa a l'anfitrió Sant Andreu per 0-2 i va demostrar que pot ser un dels 'gallets' aquest any de la Segona B. Per la seva part, el Sabadell avui farà una lleu sessió d'entrenament i demà es desplaçarà fins a Cassà de la Selva per disputar un altre partit de preparació contra l'equip local que milita a Tercera Divisió. Esperem que amb millor resultat.