dilluns, 4 d’agost del 2008

El Sabadell goleja al Guíxols en el seu debut

El primer onze de la temporada 2008-2009
Foto: Ràdio Sabadell

El Sabadell va complir l'expedient i va golejar al Guíxols per 1-6, en el que va ser el primer enfrontament de la pretemporada. Ramon Moya va fer dos equips totalment diferents en cada meitat. L'equip local es va avançar al marcador amb un gran gol de vaselina de de Sergi Antolín. Els arlequinats no van tardar a reaccionar i Cazorla amb un llançament de falta va superar la barrera i va establir l'empat al marcador. Seguidament, el jugador que està a prova procedent del Júnior, Jesús Milán va donar la volta al marcador en una bona triangulació entre aquest i Juan Carlos Mejías. A la segona meitat, el Guíxols va fer els pretinents canvis que van debilitar a l'equip. Entre això i el major rodatge del Centre D'esports va fer que els saballuts ampliessin el marcador fins a l'1-6 final. Els quatre últims gols van ser obra de Juvenal, amb un bon llançament de falta marca de la casa, dos de Joel i l'últim de l'ex jugador de l'Atlètic de Madrid Axel Vizuete.
El proper partit de pretemporada del Sabadell serà aquest dijous 7 d'agost (18.30h.) en el Torneig d'Històrics amb un triangular on s'enfrontarà al Ricoh Premià i al Masnou. En cas de classificar-se jugaria les semifinals el divendres 8 i en cas de victoria, la gran final seria el dissabte 9 d'agost a les 19h. El torneig es disputarà al Narcís Sala.

En el partit disputat ahir al Josep Suñer de Sant Feliu de Guíxols els titulars arlequinats van ser:
De Navas, Campos, Cazorla, Jaume, Oriol Miralles, Iglesias, Mejías, Milán, Carralero, Roberto i Javi Rodríguez.

A la segona meitat van jugar: Mir, Domènech, Agustín (Sala), Pagès, De la Plata, Juvenal, Siso, Pradas, Fito, Axel i Joel.