diumenge, 24 d’agost del 2008

Primera derrota del filial arlequinat a Montcada (2-1)

El Sabadell B, que ahir dissabte va començar els parits de pretemporada, avui ha patit la seva primera derrota. Ha estat a Montcada davant del Santa Maria de Montcada, en un partit on l'entrenador Pirri i el seu segon Dani Pérez han utilitzat els jugadors que estan a prova amb l'equip per veure'ls en acció i per no carregar els jugadors que van jugar ahir a Lloret i que a la tarda ho havien de fer a Manlleu.

El partit ha tingut dos versions. A la primera part, el filial arlequinat ha estat molt superior al seu rival i només començar el partit, Guillem ha pogut avançar a l'equip però la seva rematada ha sortit un pèl desviada. Poc després, un 1 contra 1 d'Isaac no ha trobat porteria. El gol es resistia fins que en un còrner, Juanma ha fet el 0-1 amb una rematada acrobàtica. El Sabadell es sentia superior al seu rival, però el segon gol no acabava d'arribar. D'aquesta manera s'ha arribat al descans, on Pirri ha aprofitat per fer els pertinents canvis i veure en acció a tots els jugadors.

La segona meitat s'ha vist la segona versió del filial. Degut al cansament, la forta calor i que la majoria dels jugadors era la primera vegada que jugaven junts, el Santa Maria de Montcada ho ha aprofitat per avançar linees, presionar més adalt i crear problemes en defensa. El gol de l'empat ha arribat en una indecisió en la defensa arlequinada i el gol de la victoria ha arribat després d'una gran jugada del davanter local. D'aquesta manera, el Sabadell pateix la seva primera derrota. El filial jugarà aquesta tarda un nou amistós a Manlleu contra l'equip local de Tercera Divisió. Un equip 4 categories superiors però que segur que els joves jugadors donaran la cara.