dissabte, 30 d’agost del 2008

Un hat-trick de Mestre dona la victoria al filial a Tona (0-3)

El filial va lluir la tercera equipació

A la tercera va ser la vençuda. El Sabadell B va guanyar a Tona de forma clara i merescuda. El 0-3 final es va quedar curt vist les oportunitas que va gaudir l'equip, sobretot a la segona meitat. El filial arlequinat, a base d'entrenaments i partits amistosos es va acoplant i va perfeccionant el seu joc a dues setmanes de l'inici de lliga davant el Carolinense. El partit d'ahir va tenir dues cares. La primera meitat, amb un joc una mica dur va deixar en segon pla el tema futbolístic, tot i que el Sabadell B va tenir dues clares ocasions que el porter local va aturar de forma espectacular.

A la segona meitat, es va veure la millor cara del segon equip arlequinat. El joc col·lectiu va brillar i el futbol de toc va ser la tònica predominant. D'aquesta manera va arribar el primer gol arlequinat, quan l'ex de La Romànica, Mestre va rematar una pilota que el porter no va poder aturar. El joc arlequinat era força bo i les ocasions s'anaven succeïnt de forma continuada. En una d'aquestes, de nou Mestre es va quedar sol davant el porter i amb una precisa vaselina va fer el segon gol de la tarda. El partit estava sentenciat i ocasions de Toni i Javi González no van trobar porteria, però si que ho va fer Mestre que va completar amb aquest gol el seu primer hat-trick amb la samarreta arlequinada. Una bona jugada personal del lateral dret Jordi Prats amb passada de la mort la va aprofitar el capità sabadellenc per fer el definitiu 0-3. A partir d'aquí, l'equip es va dedicar a tocar la pilota i anar passant els últims minuts del partit.
Alineació Tona-Sabadell B
Albert, Javi González, Christian Castet, Rubiño, Jordi Prats, Rocamora, Igor, Paquito, Puig, Jonhy i Jordi Mestre.
També van jugar: Sisco, Luís Reche, Toni Habana, Periko, Adrían Iglesias i Pedrosa

El proper amistós de l'amateur serà demà mateix contra el San Juan de Montcada, un bon equip que l'any passat va aconseguir l'ascens a Primera Territorial després de superar la promoció d'ascens. Una bona pedra de toc per seguir conjuntant l'equip i arribar en el punt òptim al debut del 14 de setembre.