El Femení cau al seu debut a Primera

C.E. SABADELL
Laura Segura, Sílvia, Lídia, Melany, Peke, Eva, Carla L., Lau, Carla U., Arantxa, Georgina (Samanta, Júlia, Haidée, Andrea, Eli).
.
El Sabadell va sortir adormit i els primers minuts van ser clarament de les locals, amb algun xut ben blocat per Laura i creant molt perill a jugades de pilota parada. El Sabadell va aguantar bé i va començar a estirar files però sense inquietar la porteria local, quan semblava que el Sabadell dominava una ràpida contra va significar l'1-0.
.
Les jugadores visitants van quedar força tocades amb aquest gol i més quan minuts després l'àrbitre no va assenyalar un possible penal de la portera local a Arantxa, jugadora que va haver d'abandonar el terreny de joc amb el turmell inflat i que abans d'acabar el partit va ser traslladada a la mútua de Granollers. A l'últim minut de la primera part va arribar el 2-0, gol psicològic.
.
A la represa el Sabadell va estirar més les files buscant el gol per retallar diferències però la mala sort va tornar a fer acte de presència per afavorir a les locals, amb un doble rebot i plantar-se sola la davantera i marcar la sentència.
.
A partir d'aquí ja es va anar a la desesperada i col·locant una davantera més en lloc d'una defensa es van crear alguna ocasió, la més clara de Laura Tortosa en un 1x1 contra la portera. Melany també va abandonar el partit lesionada després de rebre un cop al genoll. A la contra va arribar l'últim i definitiu gol.
.
Dur inici de temporada però que no vol dir res, s'ha de seguir treballant i ja pensar en el proper partit, el debut a casa: C.E. Sabadell - Badalona.