dissabte, 6 de setembre del 2008

EL Sabadell B perd donant la cara a Vilatenim (4-2)

El filial arlequinat va tornar a perdre, aquest cop contra la U.E. Figueres, que tot i jugar, desgraciadament, a la mateixa categoria que els sabadellencs tenen una plantilla amb jugadors de superior categoria i això es va notar. Tot i això, el B va donar la cara tot el partit i va donar una bona impressió a Vilatenim.

En un camp de superior categoria i amb una gespa en molt bones condicions, el Sabadell va sortir a per totes i en bon principi va portar el pes del partit fins que en el minut 20, a la primera ocasió dels locals, Cano va inaugurar el marcador en una jugada d'estrategia que va rematar a l'àrea petita i que Albert no va poder fer res. Les coses van seguir la mateixa tònica, el Sabadell tenia la pilota però no aconseguia obrir la defensa local i, a sobre, ja en el descompte de la primera part, els locals després d'una bona jugada a migcamp van fer el segon gol amb una bona definició de Cano un altre cop. Aquest gol va fer molt mal als jugadors sabadellencs que no van encaixar molt bé anar-se al descans amb dos gols en contra. Psicològicament va afectar i només 4 minuts després d'iniciar-se la segona meitat, l'àrbitre va assenyalar un penal del tot inexistent per mans de Jordi Prats quan la jugada venia precedida d'una falta al propi Prats. Masquef el van llençar perfectament i va posar el 3-0 al marcador i tota la segona meitat per davant. Però el Sabadell va fer sortit la casta i l'orgull i es va refer molt bé. Perico va transformar un penal claríssim comés sobre Jonhy, només 5 minuts més tard. A partir d'aquí el partit es va igualar totalment. En una magnífica jugada personal, Cruz va batre per sota a Albert i va fer el quart gol per els ampurdanencs. Els sabadellencs van seguir lluitant i a falta de 15 minuts, Rocamora va fer un gran gol després de regatejar el seu marcador i creuar la pilota al pal llarg. Era el 4-2 definitiu, tot i que en els últims minuts, tant el Figueres com el Sabadell van poder marcar algun gol més.
La nota negativa del partit va ser la lesió, sembla que greu, d'un jugador del Figueres després d'un xoc fortuit amb un company seu.

El proper partit del filial arlequinat serà demà a Castellagalí contra l'equip local que milita a Tercera Territorial. Serà el penúltim partit amistós abans de començar la lliga diumenge que ve a les 12h. davant el Carolinense.