dijous, 11 de setembre del 2008

El Sabadell s'emporta el 3x1 de Castellar del Vallès

Juvenal ha tornat a marcar de falta

El Sabadell s'ha endut el XVII Memorial Emili Altimira que s'ha disputat aquesta tarda al Camp Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès. Una edició que a part de comptar amb l'equip local i els arlequinats, aquest any s'ha afegit la U.D.A. Gramenet. En un format de 3x1, els arlequinats han guanyat als castellarencs i han empatat en el partit decisiu contra els colomencs.

El primer partit del torneig l'han disputat el Castellar i el Sabadell. En un partit sense tensió, els castellarencs es podien haver avançat en una jugada de Fito, jugador cedit per el Sabadell, però Mir ha enviat la pilota a córner amb una aturada de molt mèrit. Ha estat l'única ocasió clara dels locals. Poc després, una gran jugada col·lectiva l'ha aprofitat Siso per avançar als sabadellencs amb una precisa vaselina. A les acaballes del partit, Juvenal amb una falta lateral ha fet el 2-0 al marcador.

El següent partit l'han disputat el Castellar, com a perdedor, i el Gramenet. Els visitant s'han aprofitat de la major qualitat tècnica dels seus jugadors i sobretot de que els castellarencs estaven físicament cansats. Amb tot i això, el Castellar ha donat la cara i només un gol a pilota aturada dels colomencs ha fet decantar la balança sobre l'equip de l'exarlequinat Manolo González. A les files de la Gramenet ha destacat la presencia del també ex sabadellenc Juanma Cruz.

I per acabar, en el definitiu partit que decidia el vencedor del triangular, s'han enfrontat els dos equips de Segona B. Partit molt igualat, amb molt joc a la zona mitja, sense gaires ocasions. Només en un córner ha creat perill la Grama. En una d'aquestes ha rematat un central visitant i ha fet el 0-1. Tot semblava que els colomencs s'enduria el torneig, però una contra portada per Raúl Pradas l'ha finalitzat amb un gran xut que el porter visitant no ha pogut fer res. Amb aquest gol i gràcies a un gol més del Sabadell en la victòria contra el Castellar, ha servit perquè els arlequinats s'enduguessin el torneig.