diumenge, 28 de setembre del 2008

Nova derrota del filial arlequinat (1-0)

Una vegada més ha faltat punteria en els últims metres


Segona derrota consecutiva del Sabadell B a la lliga. Després de la injusta derrota de la setmana passada a casa, els arlequinats visitaven avui la Zona Esportiva de Can Rull a per una victòria que compensés l'últim partit. El Can Rull, equip que l'any passat estava a Primera Territorial, no ha demostrat el paper que els experts els situen com un dels favorits per l'ascens. El Sabadell no ha fet ni de bon tros el millor partit, però vist com s'ha desenvolupat el partit tampoc ha estat mereixedor de la derrota. La primera part ha estat bastant avorrida per part de l'espectador. Només una ocasió per banda. Un xut dels locals a la sortida d'un córner i a l'última jugada del primer temps Pedrosa ha provat fortuna però el seu xut l'ha parat sense problemes el porter.



A la segona meitat el joc ha continuat sent el mateix, però ara amb més ocasions. Els dos primers minuts, primer Mestre amb un cop de cap a boca de canó que ha parat el porter i un xut de Jonhy que ha sortit desviat. El Sabadell sortia a per els 3 punts, però al igual que fa set dies ha faltat punteria. Cosa que li ha sobrat al Can Rull que dos minuts més tard ha marcat l'únic gol del partit a la sortida d'un córner. Aquest gol ha fet molt mal als sabadellencs que a partir d'aquell moment s'ha descol·locat sobre el camp i el Can Rull amb un joc travat i buscant perdre temps ha evitat que els arlequinats entressin de nou en el partit, tot i els canvis que ha introduït Pirri. Riki ha pogut empatar en la primera pilota que tocava amb un cop de cap que el porter ha rebutjat a córner. A deu minuts del partit Toni Habana ha tingut l'ocasió més clara del partit quan la seva rematada l'ha rebutjat un defensa a la mateixa línia de gol. Una vegada més la pilota no volia entrar. Seguidament l'àrbitre, bastant rigorós en tot el partit, no ha volgut veure un penal clar sobre Mestre. El partit arribava als últims minuts i la tensió anava en augment. Finalment, una tangana entre els jugadors ha acabat amb Patón expulsat per doble groga. Fet que es podia haver evitat si l'àrbitre hagués fet la seva feina.

Alineació Can Rull Rómulo Tronchoni - Sabadell B

Salva, Marc Domènech (Riki, 60'), Robinho, Christian Castet, Jordi Prats (Rocamora, 75'), Igor, Paquito (Patón, 60'), Jonhy (Isaac, 75'), Pedrosa, Mestre i Perico (Toni Habana, 67')

Ara només queda pensar en el proper partit el diumenge que ve al Municipal de Sant Quirze a les 17h. davant el Maurina Egara. Un partit, que més que mai es presenta vital després de les dues últimes derrotes i que sumar els 3 punts serà clau perquè els equips de dalt no es comencin a escapar.