dimecres, 15 d’octubre del 2008

El Sabadell cau eliminat de la Copa RFEF

Miguel Ángel ha fet un bon partit però no ha pogut evitar l'eliminació

Espanyol B 3-0 Sabadell

Espanyol B: Víctor, Brachi, Cantero, Gotor, Savall, Canario, Luismi (Guillem Creus, 30'), D. López (Yago, 88'), Matamala, Javi Márquez (Max, 74'), Javi López.

Sabadell: Miguel Ángel, Marc Domènech, Javi González, Jaume (Cazorla, 46'), Usero, Siso (Miralles, 46'), Dani (Pedrito, 35'), Mejías, Pradas, Javi Rodríguez i Jony

Gols: 1-0 Javi López (7'), 2-0 Luismi (29') i 3-0 Javi López (50')

Estadi: Ciutat Esportiva RCD Espanyol (300 espectadors)

El Centre d'Esports ha caigut eliminat a les semifinals territorials de la Copa RFEF per l'Espanyol B. Els sabadellencs, tot i portar un avantatge de dos gols aconseguits fa set dies a la Nova Creu Alta, han vist com el filial espanyolista els hi han remuntat l'eliminatòria. Ramon Moya ha comptat amb Jony, Marc Domènech i Javi González de l'amateur; Pedrito, Dani i Usero dels juvenil, a més de jugadors no habituals a la lliga com Miguel Ángel, Siso o Miralles. El partit ha estat marcat per un domini clar dels espanyolistes que al descans ja havien igualat l'eliminatòria amb gols de Javi López i Luismi.

Als set minuts de començar el partit, l'Espanyol ha botat un servei de cantonada que ha rematat sol al segon pal Javi López per fer pujar el primer gol del partit. Un parell d'ocasions més dels espanyolistes feien preveure el segon gol. Aquest ha arribat a la mitja hora de joc, quan Luismi, el pichichi de Tercera, ha picat una pilota per sobre de la sortida de Miguel Ángel. Cal dir que el mateix Luismi ha quedat lesionat en la jugada del gol i ha hagut de ser substituït. Abans d'arribar el descans, el juvenil Dani ha patit una estrebada i l'ha substituït el també juvenil Pedrito.

A la segona meitat, la tònica del partit ha estat la mateixa. Domini de la pilota i del terreny de joc per l'Espanyol i ocasions clares que per falta de punteria i per alguna bona aturada de Miguel Ángel han evitat el tercer gol. Finalment, un cop més Javi López ha fet el 3-0 al marcador amb una bona jugada individual. L'Espanyol havia donat la volta a l'eliminatòria. Per part del Sabadell, les ocasions han brillat per la seva absència. Només alguna falta lateral podia crear perill, però tot i així sense que el porter local tingués gaire feina. Alguna ocasió més per part local sense encert i d'aquesta manera s'acabava el partit. L'Espanyol classificat per la final autonòmica davant el Miapuesta Vilajuïga i el Sabadell que s'haurà de centrar a la lliga i en el proper partit, aquest dissabte 18 d'octubre a les 12.30h. al Camp D'esports de Lleida.