dilluns, 6 d’octubre del 2008

El Sabadell es retroba amb la victoria davant un fluix Maurina Egara (5-2)

"La Cobra" Mestre va marcar dos dels 5 gols arlequinats
.
Partit fàcil el que va jugar ahir el filial arlequinat. Tot es va posar de cara molt ràpid, al minut 5 Robinho transformava un penal claríssim comés sobre Mestre. En aquells moments ja es veia que els arlequinats tindrien un partit plàcid, però en un clamorosa errada defensiva, la Maurina va empatar al minut 14. Tot va ser un miratge perquè el Sabadell va posar setge a la porteria contrària i al minut 37 Christian Castet va fer el 2-1 amb una volea a la sortida d’un córner.
.
El Sabadell estava molt còmode al camp, portant la iniciativa a la zona ample L'entrada a l'equip titular de Paton i Toni Habana es va notar considerablement. Així va arribar el tercer gol arlequinat per part de Mestre al minut 38 que es va presentar sol davant del porter gràcies a una magnifica passada d’Igor a l'espai. La Maurina només arribava si la defensa del Sabadell perdia intensitat i encara així no tenien la suficient qualitat com per acabar les jugades. La porteria defensada per Albert, en el seu retorn desprès de la lesió que l’ha tingut 2 setmanes de baixa, no corria cap tipus de perill. Amb aquest monòleg s’arribava a la mitja part i amb un 3-1 al marcador.
.
La segona meitat va ser una còpia de la primera i al minut 51 va arribar el gol de Riki al aprofitar una assistència de "la Cobra" Mestre. El rival estava totalment trencat i el Sabadell dominava el ritme i la pilota. Encara així un altre error garrafal va donar vida als jugadors egarencs i en una jugada plena de rebots va arribar el segon gol dels visitants al minut 75. Dues errades defensives i dos gols. El Sabadell haurà de començar a treballar aquestes errades per que li pot costar 3 punts en un altre partit. Aquest últim gol del rival va tornar a encendre la màquina de fer futbol del Sabadell i van apretar fins a tornar a marcar gràcies a una molt bona jugada de Toni Habana per banda dreta i amb remat de Mestre, demostrant la pólvora que porta a las botes aquest jugador. Tot i fallar múltiples ocasions, els arlequinats van golejar a un dels equips mes fluixos de la categoria, un partit molt semblant al del Cerdanyola, però aquesta vegada amb molt més encert de cara a porteria.
.
Alineació Sabadell B - Maurina Egara
.
Albert, Robinho, Christian Castet, Molina (Paco Herrero 45'), Jordi Prats, Igor (Paquito 69'), Patón (Perico 69'), Jonhy, Toni Habana, Riki (Pedrosa 61'), Mestre
.
El pròxim partit serà el diumenge 12 d’octubre contra el Juan XXIII al Mpal. Las Arenas de Terrassa a les 12:00 h. Esperem que l'equip segueixi amb la ratxa de victòries i poder encadenar dues de seguides que l'apropin a la zona alta de la classificació.