diumenge, 19 d’octubre del 2008

Just repartiment de punts en l’estrena del nou horari televisiu

Lleida 0-0 Sabadell

Lleida: Eduardo, Galán, Jerson, Figuerola (min. 71 David Giménez), Jon Moya, Mikel Álvaro, Miki, Jaume, Ibán Parra (min. 65 Sellarès), Campabadal i Dani Marín.

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Cazorla, Carralero (min. 91 Urbano), Siso (min. 66 Javi Rodríguez), Joel, Juvenal i Miralles.

Gols: Sense gols.

Estadi: Camp d’Esports (1.854 espectadors)

S’estrenava el nou horari televisiu dels dissabtes al migdia imposat per Televisió de Catalunya a tots els equips catalans de 2a. B. I per començar bonic espectacle el que van demostrar el Lleida i el nostre Sabadell en un partit que de forma immerescuda va acabar sense gols. Més encara quan un penal que l’àrbitre basc ens va xiular a favor no va poder transformar-lo en gol Juvenal. El porter del Lleida Eduardo va enviar la pilota a córner. Una llàstima però que no va fer decaure els nostres ànims i molt ben plantats al darrera vam intentar sorprendre a la contra. El pes del joc era del Lleida però sense fer gaire mal al davant. Tan sols un xut de Mikel Álvaro al minut 27 va ser la jugada més destacada per part lleidatana. A la segona part el partit va seguir amb la mateixa tònica i Carralero i Miralles podrien haver inaugurat l’electrònic després d’un mal refús d’Eduardo. També els locals van tenir la seva oportunitat quan una cessió d’Agustín a De Navas la va interpretar l’àrbitre com a falta indirecte dins l’àrea saballuda. El llançament molt perillós de Miki va picar contra les cames de Jorge Campos i en un segon remat Cazorla sota pals va evitar el gol de Mikel Álvaro. Ja als últims minuts Javi Rodríguez que havia entrat per Siso va tenir una bona ocasió però quan es disposava a xutar va acabar relliscant. Al final empat just que l’entrenador Ramon Moya va valorar positivament.