diumenge, 5 d’octubre del 2008

La Nova Creu Alta deixa d’estar invicte

Sabadell 1-2 Ontinyent

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Cazorla (min. 46 Jaume), Agustín (min. 57 Siso), Juan Carlos, Urbano (min. 46 Miralles), Juvenal, Joel, Javi Rodríguez i Carralero.

Ontinyent: Rangel, Gonzalo, Johny, Manrique, Álex, Héctor Peña, Fuentes (min. 67 Rojas), Raúl Muñoz, Montava (min. 91 Antonio), Dieguito (min. 82 Pradas) i Máyor.

Gols: 0-1 Máyor (min. 18), 0-2 Máyor (min. 43), 1-2 Javi Rodríguez (min. 63)

Partir per oblidar ràpidament. Aquesta és la premissa després de perdre de forma merescuda davant un rival que ordenat i molt lluitador va saber resoldre les seves opcions a la contra i que en molts moments el desencert davant De Navas va evitar mals majors. I és que només començar l’heroi dels visitants, el davanter Máyor, ja va desaprofitar una clara opció quan va xutar massa creuat sol davant el nostre porter. Però a la segona va venir el primer desencís de la tarda quan en una errada defensiva el mateix Máyor va plantar-se davant De Navas i després d’esquivar-lo va introduir la pilota al fons de la xarxa. El control seguia sent dels visitants i només Urbano i Carralero van intentar provar sort amb xuts llunyans. El desencert defensiu seguia latent quan poc abans d’arribar a la mitja part altre cop el malson Máyor feia el segon sol davant De Navas i amb una bonica vaselina. A la segona meitat les forces van igualar-se i el Sabadell tot cor, va intentar ficar-se en el partit, encara més quan l’àrbitre va veure un penal on no hi era sobre Javi Rodríguez que als 63 minuts ell mateix es va encarregar de transformar-lo. Quedava temps però els valencians forts al darrera van aguantar el tipus i a les contres podrien haver sentenciat el duel. Però on no va xiular l’àrbitre va ser en un altre penal sobre el mateix Javi Rodríguez al minut 83, aquest cop molt clar. Fins al final les pilotades a l’àrea rival de poc van servir i d’aquesta manera vam veure com perdíem el primer partit a la Nova Creu Alta.