dimarts, 7 d’octubre del 2008

L'arbitre suspèn el partit a 7 minuts del final

Com es preveia va ser un partit molt igualat. El Sabadell va agafar ràpidament el domini del partit però com ve sent costum l'equip rival va ser el primer en marcar. El Sabadell no va venir-se avall i al cap de pocs minuts va anotar l'empat, un bon gol de Marjory de vaselina a la sortida de la portera.
A partir d'aquí l'arbitre va agafar protagonisme amonestant, primer verbalment i després amb tarja, a la banqueta visitant perquè hi havia dues persones dretes quan només pot estar-ne una. Aprofitant una mica el refredament del partit el Montcada va tornar avançar-se en el marcador, amb l'1-2 s'arribava al descans.
.
A la represa el Sabadell va sortir molt bé i en busca de l'empat. Diverses ocasions consecutives, de Lau als 40 segons i Georgina en un parell d'ocasions més podien haver acabat al fons de la xarxa, però el desencert i la mala sort ho van impedir. No va ser fins al minut 25 de la segona part que en una jugada travada dins l'àrea Gisela va anotar el gol de l'empat.
Llavors va arribar el moment clau del partit. Una falta, aparentment, sense més va desencadenar una serie de recriminacions dels pares cap a l'àrbitre el qual va escoltar una 'amenaça' des de la grada i va decidir suspendre el partit, demanant la presencia dels mossos d'esquadra per abandonar les instal·lacions.
Corria el minut 73 i el partit ja no va continuar.

Els dos equips presentaran recurs a la federació per continuar el partit i el Sabadell al·legacions per l'annex de l'acta presentada per l'àrbitre.