diumenge, 26 d’octubre del 2008

Mal partit en la segona derrota consecutiva a casa

La festa de la presentació del futbol base no va ser completa.

Sabadell 0-1 Benidorm

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Juan Carlos, Carralero, Siso (min. 29 Cazorla) (min. 56 Javi Rodríguez), Joel, Juvenal (min. 62 Iglesias) i Morales.

Benidorm: Caballero, Baixauli, Guillén, Dani, Bardal, Óscar (min. 12 Morcillo), Ruano (min. 81 Gorka), Castel, Flavio, Chupe (min. 66 Urraka) i Luismi Loro.

Gols: 0-1 Bardal (min. 47)

Estadi: Nova Creu Alta (2.700 espectadors)

Semblava que després de l’ensopegada fa tres setmanes davant l’Ontinyent i de la bona imatge oferta en els dos desplaçaments seguits, el Sabadell donaria una alegria a l’afició i sumaria els tres punts en joc. Però tot el que serien bons presagis tot just abans de començar s’anirien esvaint a mida que els minuts anaven passant. El bon joc no va lluir en cap moment i un Benidorm ben ordenat al darrera s’acabaria emportant el triomf. A la primera meitat no va existir el joc ofensiu en cap dels dos equips i la nota més destacada va ser el canvi al minut 29 de Siso Amigó que deixaria el seu lloc a Cazorla. En canvi tot just iniciar-se la segona meitat un rebuig de De Navas el va acabar introduint al fons de la xarxa el defensa visitant Bardal. Però lluny de reaccionar els minuts posteriors van ser de pànic on De Navas a la mateixa línia de gol i el pal evitarien la sentència definitiva. Fins al minut 51 no va arribar el primer xut entre pals del Sabadell després d’una falta llençada per Juvenal. També va entrar al camp Javi Rodríguez per Cazorla i Sergio Iglesias ocupant el lloc de Juvenal. Poca millora es va veure però si més ganes que van servir per tenir força proper el gol de l’empat. Als 75 minuts una centrada de De la Plata la va rematar de cap Joel que va enviar la pilota fregant el pal. També Carralero va provar fortuna en un xut de rosca que va estar apunt d’entrar per tota l’escaire i per acabar un altre cop Joel va xutar fora per poc. Així doncs la poca pólvora ofensiva va fallar de nou en un partit per oblidar per segona setmana consecutiva a la Nova Creu Alta.