dijous, 16 d’octubre del 2008

PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Per fi va arribar la tan ansiada victòria a Primera Catalana, a la cinquena va la vençuda i va ser contra un dels 'cocos' del Grup, la UE Breda és un dels candidats a lluitar per l'ascens a Nacional. El CE Sabadell va fer uns retocs en la tàctica a ultima hora per baixes en la convocatòria i va ser molt ben interpretat per les jugadores que van executar-lo a la perfecció.
El partit es posava molt de cara quan al minut 3 de partit, després d'executar una jugada d'estratègia en el llançament d'una falta, Eli, anotava el primer gol del partit i el Sabadell es posava per davant en el marcador per primer cop en Lliga. Una excel·lent primera part de les arlequinades van permetre arribar al descans amb el mínim avantatge, tot i que les locals van enviar una pilota al travesser i van disposar d'alguna altre ocasió per empatar.
A la represa la sort es va tornar a aliar del costat arlequinat quan Marjory va entrar per la banda i va donar la passada de la mort a Carla López que anotava el 0-2 als 2 minuts de la represa. Llavors el Sabadell va relaxar-se una mica i el Breda va escurçar diferencies, però les arlequinades van reaccionar molt bé i la pitxixi Georgina va aparèixer en la jugada següent per batre a la portera amb una espectacular vaselina anotant el 1-3 i cinc minuts més tard, altre cop Georgina, en una jugada molt semblant a l'anterior, tornava a marcar superant la portera i col·locant un 1-4 a falta de 10 minuts de partit.
Llavors un excés de confiança va dur al Breda a escurçar diferencies amb un gol de sort a la sortida d'un corner, q desviat per una defensora, va entrar a la porteria. L'arbitre va assenyalar un lliure indirecte dins l'àrea a favor del Breda però Laura Segura va aturar-ho en una fantàstica estirada, on no hi va poder fer més va ser quan al minut 80 l'arbitre va assenyalar un penal a favor del Breda que seria el definitiu 3-4, el col·legiat va allargar el partit 6 minuts però no va ser suficient perquè el Breda empates el partit.