diumenge, 12 d’octubre del 2008

Primers gols fora de casa i tres punts que viatgen fins a Sabadell

El C.E. Sabadell va treure un valuós triomf de Los Arcos


Oriola 1-2 Sabadell

Oriola: Alberto, Pablo García, Benja, Iker Gureñu (min. 66 Esparza), Pereira, Inarejos, Andrés, Navarro (min. 25 Marcos), Brenes, Santi Villa (min. 46 Juanjo) i Ibán Espadas.

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Cazorla, Miralles, Siso (min. 65 Javi Rodríguez), Joel, Juan Carlos i Carralero (min. 90 Marc Domènech).

Gols: 0-1 Carralero (min. 5), 0-2 Joel (min. 15), 1-2 Marcos (min. 46)

Estadi: Los Arcos (1.500 espectadors)

Tasca molt complicada la que tenia el nostre Sabadell a Los Arcos d’Oriola; i és que a les moltes baixes que pateix l’equip s’hi sumava el rival que hi havia enfront. A més calia redimir-se del mal partit ofert la setmana anterior. Aquest cop tot va ser molt diferent i amb lluita i actitud per bandera poc vam tardar en avançar-nos al marcador. Corria el minut 5 quan una bona passada a l’espai la resolia amb un xut creuat Carralero per posar-nos en avantatge. Primera alegria de la tarda que seria el preludi d’una segona quan Joel després d’una bona passada de Juan Carlos faria el segon gol, sol davant del porter Alberto. La cosa pintava molt bé, més encara quan De Navas s’afegiria a la festa amb bones intervencions, sobretot al minut 31 després d’un remat d’Ibán Espadas. On no va poder fer res seria al primer minut de la segona meitat quan després d’una centrada d’Inarejos, Marcos rematava al fons de la xarxa. Els locals van seguir apretant però la sobrietat defensiva arlequinada seria impenetrable en tot moment. Fins i tot Joel al minut 73 després d’una errada defensiva dels alacantins va quedar sol altre vegada davant Alberto però aquest cop no va estar encertat ni tampoc Carralero que en un segon remat tampoc podria deixar el partit sentenciat. D’aquí al final els locals van intentar el gol de l’empat però fins al temps de descompte no van tenir una clara ocasió a xut de Marcos que De Navas, un cop més providencial, va evitar fent que el Sabadell sumés la primera victòria fora de casa d’aquesta temporada.