diumenge, 19 d’octubre del 2008

Tercera victoria consecutiva i amb 9 jugadors (2-0)

Jony ha fet el primer gol del partit


S'havia de guanyar per no despenjar-se dels primers llocs de la taula i s'ha aconseguit. Una victoria sobre un rival directe com l'Andalucía i que s'ha aconseguit patint per un arbitratge rigurós. Aquestes victories son les que més agraden. El partit ha començat una mica ensopit, molt joc al migcamp i sense gaires ocasions clares de gol. Només un xut de Jony que ha sortit fregant el pal ha estat el més destacat en la primera mitja hora de partit. Al voltant del minut 40, el mateix Jony ha recollit una pilota refusada per el porter i amb un xut col·locat desde fora l'àrea ha significat el primer gol del partit. Era un gol important per tal de tranquilitzar els homes de Pirri i poder jugar amb més tranquil·litat.

A la segona meitat ha estat quan s'ha vist millor joc, millors ocasions i decisions desencertades per part de l'àrbitre. Al quart d'hora, el Sabadell B s'ha quedat amb 10 jugadors per expulsió d'Igor. Una expulsió totalment injusta, ja que la segona groga ha estat per una suposada falta segons l'àrbitre. El filial arlequinat els hi esperava mitja hora de patiment amb un home menys, però la cosa no ha quedat aquí. Vuit minuts més tard, el defensa arlequinat Robiño també ha estat expulsat per doble amonestació. Era el moment de donar-ho tot sobre el camp i patir per aconseguir 3 punts vitals. L'Andalucía tot el contrari del que es podia suposar no ha disposat d'ocasions de gol. El Sabadell es defensava amb ordre i sortia al contracop en busca del segon gol. Mestre ha gaudit d'una inmillorable ocasió però no ha pogut definir en els últims metres. Els visitants han apretat un mica més i amb xuts llunyans han fet lluïr al porter Albert, que ha estat molt segur durant tot el partit. Finalment, en un nou contracop de Mestre ha sentenciat el partit amb el segon gol arlequinat. Un golàs a base de potencia, velocitat i definició que ha fet esclatar d'alegria als jugadors, tècnics i seguidors que s'havien apropat al Municipal de Sant Quirze. Importantísima victoria per seguir escalant posicions i no perdre el tren dels equips capdavanters.

Alineació Sabadell B-Andalucía

Albert, Molina, Igor, Jony (Perico, 80'), Mestre (Paquito, 90'), Pedrosa (Rocamora, 57'), Javi González, Patón, Riki (Jordi Prats, 71'), Christian Castet i Robiño

El proper partit del Sabadell B serà d'aquí a set dies i en el mateix camp que avui, a Sant Quirze. En aquest cas, com a visitant ja que els homes de Pirri visitaran a l'equip local que aquesta setmana ha perdut davant el Juventud 25 de Septiembre de Rubí i que està 3 punts per sota del sabadellencs. Esperem que el filial arlequinat aconsegueixi la quarta victoria consecutiva.