dijous, 30 d’octubre del 2008

TRENCADA LA RATXA

El C.E. Sabadell Femení va veure trencada la seva ratxa de dos victòries consecutives a mans del Sant Quirze de Besora. Les arlequinades van sortir adormides i això va propiciar que les visitants s'avancessin en el marcador, les arlequinades mica en mica van fer-se amb la possessió de la pilota i a guanyar metres i tenir ocasions clares. Georgina va ser l'autora de l'empat gracies a un gol de fort xut creuat en una internada a l'àrea. Quan tot semblava que arribaria el descans en empat, les visitants van aprofitar una errada defensiva per plantar-se davant de Laura Segura i marcar a plaer.
Descans amb el 1-2 en contra i 40 minuts per davant per donar la volta. A la represa les arlequinades van sortir a donar la volta al marcador, estirant files i creant nombroses ocasions de gol, però algunes vegades la portera i altres els pals o una defensa treien la pilota quan estava apunt d'entrar a la porteria. Les locals van demanar dos clars penals en àrea visitant però el col·legiat del partit no els va assenyalar.
El partit va acabar amb la derrota arlequinada però amb sensacions d'haver jugat molt bé i haver merescut més.

Les arlequinades mantenen la moral intacte de cara al proper partit contra Les Preses, diumenge 16:00, i convençudes de que el joc desplegat i la millora setmana rere setmana acabarà donant els seus fruits.