dimecres, 8 d’octubre del 2008

Victoria a l'anada de les semifinals de la Copa RFEF (2-0)

Jaume ha estat avui el capità arlequinat

Sabadell 2-0 Espanyol B

Sabadell: Miguel Angel, Campos, De la Plata, Cazorla, Jaume, Agustin, Carralero (Pradas, 46´), Siso, Joel (Javi Rodriguez, 46´), Mejías i Miralles (Urbano, 46´)

Espanyol B: Victor, Bratchi, Cantero, Yago, Savall, De Val, Lucas (Marc, 74´), Mendez, Matamala, Albert (Caballe, 46´) i Max

Gols: 1-0 Carralero (10') i 2-0 Campos (56')

Estadi: Nova Creu Alta (250 espectadors)

El Sabadell ha superat al filial espanyolista a l'anada de les semifinals de la Copa RFEF. En un partit sense la intensitat d'un partit de lliga, els arlequinats han superat a un rival ple de jugadors del juvenil. El partit s'ha posat de cara molt aviat, quan al minut 10 Carralero ha engaltat un fort xut que ha significat el primer gol del partit. Un gol molt semblant al que va marcar en la primera jornada de lliga davant l'Eivissa. L'Espanyol ha reaccionat força bé i només 3 minuts més tard hauria pogut empatar sinó fos perquè la rematada de Matamala ha sortit un pèl desviada. Ha estat l'única ocasió de gol dels espanyolistes. Només al final el Sabadell ha gaudit de dues ocasions consecutives. Primer Joel amb un cop de cap que ha aturat Víctor, i seguidament una vaselina de Carralero ha sortit per damunt del travesser. Així s'ha acabat la primera part.

A la segona meitat, Moya ha introduït tres canvis de cop per donar un altre aire a l'equip. I es podria dir que ho ha fet, perquè a l'igual que a la primera part, aquest cop Campos amb un bon cop de cap ha fet el segon gol arlequinat. Semblava que el Sabadell podia marcar algun gol més i deixar encarrilat la eliminatòria, però l'equip sabadellenc no ha gaudit de cap més oportunitat. Ha estat l'Espanyol qui ha avançat línies i podia haver escurçat diferencies al marcador amb diverses ocasions. Primer una falta que han estavellat al pal i uns minuts després amb un u contra u que ha aturat molt bé Miguel Ángel, el dia que debutava aquesta temporada. Per acabar, el partit s'ha endurit amb entrades dures dels espanyolistes i ha acabat amb l'arlequinat Urbano expulsat per doble groga, la segona per protestar.

La setmana que ve es disputarà la tornada de l'eliminatòria a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El Sabadell haurà de fer bo el resultat d'avui per tal de jugar la final autonòmica davant el Miapuesta Vilajuïga.