diumenge, 30 de novembre del 2008

El Sabadell no pot amb el líder del grup

Juvenal ho va intentar a pilota aturada sense sort



Vila-real B 3-0 Sabadell

Vila-real B: Juan Carlos, Mario, Nino, Joan Oriol, Edu, David Lázaro, Cristóbal, Matilla (min. 84 Feli), Chando, Joan Tomàs (min. 79 Marcos) i Gerard Bordas (min. 80 Pulga).

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Cazorla (min. 65 Iglesias), Joel, Juan Carlos, Javi Rodríguez (min. 85 Miralles), Juvenal i Morales (min. 65 Carralero).

Gols: 1-0 Cristóbal (min. 30), 2-0 Chando (min. 69), 3-0 Joan Tomàs (min. 79).

Estadi: Ciutat Esportiva (900 espectadors)

A priori era el partit més complicat de la temporada davant un filial del Vila-real que lidera el grup III de la Segona Divisió B amb solidesa i molta autoritat, i a la pràctica també va ser així ja que els grocs van imposar una major qualitat tècnica que va traduir-se en una nova victòria jugant com a locals. Ja des de principi els de la Plana van fer-se amb el control al centre del camp però un Sabadell ben plantat al darrera no deixava espais als davanters rivals. Fins que a la mitja hora de joc una gran triangulació la va culminar amb un fort xut des de la frontal Cristóbal que després de picar la pilota contra el pal va acabar entrant al fons de la xarxa. El partit va continuar molt travat i la majoria del joc era al centre del camp. A la segona meitat es va veure un Sabadell que volia l’empat però les contres locals portaven molt de perill i De Navas va tenir que intervenir encertadament en més d’una ocasió. Però per ocasió gran, la que va tenir Javi Rodríguez als 64 minuts quan va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos, però massa lent, no va ni rematar a porta. Acte seguit arribava la sentència amb una bonica vaselina de Chando que augmentava la distància a l’electrònic. Juvenal als 76 minuts hauria pogut retallar diferències amb un xut que miraculosament va desviar Juan Carlos, i com anteriorment, a la contra els locals van fer el tercer obra de Joan Tomàs. Els últims minuts van servir només per a que els nostres jugadors tinguessin alguna arribada amb perill i altre cop Juvenal amb un cop de cap va desaprofitar la que seria la última ocasió del partit.