Javi Rodríguez va estrenar-se lluny de la Nova Creu Alta

Sant Andreu 1-2 Sabadell

Sant Andreu: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Juanma Pons (min. 84 Lorca), Jorge Sánchez, Edu Oriol, Lanzarote, Gorka de Carlos (min. 77 Eloi Fontanella) i Karanka (min. 60 Pablo Sierra).

Sabadell: De Navas, Jaume, Morales, Agustín, Juan Carlos, Iglesias (min. 91 Urbano), Joel, Juvenal, Javi Rodríguez, Siso i Carralero (min. 75 Marc Domènech).

Gols: 0-1 Agustín (min. 20), 1-1 Edu Oriol (min. 55), 1-2 Javi Rodríguez (min. 57).

Estadi: Narcís Sala ( 1.500 espectadors)

El futbol és així. D’aquesta manera es podria resumir l’essència d’una victòria molt patida, però justa, on el nostre Sabadell arribava farcit de baixes i amb només tres jugadors a la banqueta. Davant hi havia un bon equip com és el Sant Andreu i que va posar les coses difícils. Però ja des del principi els nostres jugadors molt ben disposats tàcticament sobre la gespa van demostrar que posarien tot el que calgués per sumar tres punts balsàmics. I així va ser quan només començar, Juvenal després d’una jugada de Joel va tenir la primera gran ocasió però el seu xut va sortir massa desviat. L’internacional guineà va demostrar la seva classe durant els 90 minuts i va controlar en tot moment junt amb el Sergio Iglesias el mig del camp. Fins que al minut 20 un córner va servir perquè Agustín i de cap inaugurés el marcador. La resta del primer temps un Sabadell molt seriós va impossibilitar clares arribades dels locals, al igual que a l’inici de la segona part. Però a la primera errada darrera va arribar l’empat obra d’Edu Oriol als 55 minuts. La rèplica va ser immediata i ja definitiva quan només dos minuts més tard i després d’una centrada de Joel, el “Rifle” Javi Rodríguez va fer el segon de la matinal. El partit semblava controlat fins que Jaume després d’enganxar-se amb Lanzarote va veure la vermella directa als 70 minuts. Va ser llavors quan els andreuencs van començar a dominar el partit però sense massa perill ja que la nostra defensa va brillar en tot moment. També va afegir-se a la festa De Navas que amb una mà màgica va mantenir la victòria després d’un xut de falta dels locals a falta de 8 minuts per acabar. Ja als instants finals l’àrbitre també va expulsar als locals Rueda i Lanzarote de forma justa i donava per acabat un partit vital on els nostres jugadors van acabar amb la mala ratxa.