Joel es va estrenar a la Nova Creu Alta

Sabadell 2-2 Gramenet

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Juan Carlos, Morales, Iglesias, Joel (min. 81 Javi Rodríguez), Juvenal (min. 78 Cazorla) i Carralero (min. 65 Miralles).

Gramenet: Barragán, Rubén, Toni Lao, Rezzónico, Jorge (min. 65 Simón), Alfaro, Xavi Muñoz, Pugui, Monty, Meca i Juanma Cruz (min. 60 Expósito).

Gols: 1-0 Joel (min. 36), 2-0 Agustín (min. 44), 2-1 Jaume (p.p.) (min. 73), 2-2 Monty (min. 94).

Estadi: Nova Creu Alta ( 2.000 espectadors)

Tercera ensopegada consecutiva del nostre Sabadell a l’estadi, aquesta vegada d’una manera cruel ja que fins al minut 73 el partit estava absolutament controlat per part dels nostres jugadors. Però la deballada va començar als 68 minuts quan una bona jugada de Joel no la va poder materialitzar en gol Oriol Miralles tot sol davant del porter Barragán que va fer una aturada de molt mèrit dins l’àrea petita. Poc després, una jugada que semblava que no portaria massa perill, en que l’extrem Pugui va fer una centrada i que amb molt mala fortuna va introduir-la de forma involuntària Jaume Berlanga en pròpia porteria. A partir de llavors els nervis es van fer cada cop més evidents en els jugadors saballuts i quan ja semblava que el partit acabaria en un 2 a 1 molt patit va arribar l’empat dels colomencs al minut 94 després d’un córner que va acabar rematant el veterà “Monty”. Abans de tot això els nostres jugadors van sortir al camp amb ganes de fer oblidar l’última derrota a Santa Eulària i amb empenta i molta força van generar suficients ocasions de perill però que no acabaríem marcant fins al minut 36 quan una passada en profunditat de Juvenal va deixar sol a Joel davant de Barragán i va superar-lo per sota les cames. Explosió d’eufòria encara més quan Agustín al minut 44 i després d’una centrada de Morales faria el 2 a 0. A la segona meitat tot va anar malament fins arribar a l’injust empat final. A més, Campos, De la Plata i Miralles per sanció no jugaran la setmana vinent. Mal panorama per visitar a un dels millor equips de la categoria.