dissabte, 20 de desembre del 2008

El Sabadell B - La Romànica només dura 45 minuts (1-0)

Abans de la suspensió, Perico havia avançat al filial amb un gol de penal

El partit entre el Sabadell B i La Romànica només ha durat una part. L' àrbitre ha decidit suspendre el partit perquè, sempre segons el seu parè, perillava la seva integritat física. Tal i com s'ha produït la primera part no ha estat per tant. Els dos equips coincidien que suspendre el partit era massa per el que havia succeït. El millor del partit fins que s'ha jugat era el resultat. 1-0 a favor dels arlequinats gràcies a un gol de Perico de penal. Un penal bastant clar. Minuts més tard ha arribat l'expulsió del visitant Manrique que ha fet encendre a l'afició rival. La segona groga just a l' últim minut de la primera meitat. Abans del gol alguna ocasió aïllada amb xut d' Igor o una bona ocasió de Riki amb un u contra u que Uri ha aturat magníficament.

Finalment, l' àrbitre ha xiulat el descans. En el camí del terreny de joc al vestidor, el col·legiat ha estat increpat per varis seguidors visitants que entenien que els estava perjudicant amb les seves decisions. L' àrbitre s'ha tancat al seu vestidor i ha demanat la presència dels Mossos d'Esquadra. Tot i la presència d'una parella policial, el col·legiat ja tenia decidit suspendre el partit i ningú l'ha pogut convèncer. Ara s'hauran de posar d'acord els dos equips amb la Federació Catalana per poder jugar tota la segona meitat.