dilluns, 8 de desembre del 2008

Nova decepció jugant com a locals

Javi 'El Rifle' va marcar de penal i ja és, juntament amb Carralero, el pitxixi de l'equip.


Sabadell 1-1 Dènia

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume (min. 79 Axel), Agustín, Juan Carlos, Morales, Iglesias (min. 69 Siso), Javi Rodríguez, Juvenal i Carralero (min. 86 Miralles).

Dènia: Iván Vidal, Barón, Mendoza, Garrido, Juan Carlos (min. 47 Xicu), Viale (min. 65 Dani García), Manolo Hidalgo (min. 73 Cristian), Pablo Vidal, Iván García, Pallarés i Sérvulo.

Gols: 0-1 Juan Carlos (min. 25), 1-1 Javi Rodríguez (p. min. 32)

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)

Semblava que la reacció de l’equip no es faria esperar després de la contundent derrota patida la setmana anterior i de tantes jornades seguides sense vèncer tampoc a la Nova Creu Alta. Però ja des de l’inici es va veure a un Dènia molt ben col·locat sobre el rectangle de joc i que volia sumar punts a base d’un bon treball defensiu i aprofitant les jugades a pilota aturada on de fet van basar un dels seus màxims perills. I d’aquesta manera va venir el primer gol de la tarda quan al minut 25 els alacantins a la sortida d’un córner van rematar al fons de la xarxa. Primera gran decepció però que va ser neutralitzada només 7 minuts després, gràcies a un penal que va forçar Jorge Campos i que Javi Rodríguez es va encarregar de transformar en l’empat. El joc era molt espès i fins i tot els homes de Carlos Simón sortien al contraatac de forma molt perillosa davant la passivitat del centre del camp saballut. Ja a la segona meitat va semblar que sortíem amb més intensitat i obra d’això va venir una bona ocasió als 50 minuts quan un remat de Roberto Morales el va refusar el porter visitant amb força dificultats. També ho va intentar Juvenal en xuts de falta i serveis des de la cantonada que molt aprop van estar de convertir-se en el segon gol arlequinat. Fins i tot Ramón Moya va donar entrada a un Axel que va ser la millor notícia del partit i que va poder tornar jugar després de més de dos mesos d’inactivitat per una lesió de pubis. El resultat ja no es va moure més en un partit que va acabar amb una bona ocasió visitant a l’últim minut de partit.