dilluns, 1 de desembre del 2008

Plàcida victoria del filial arlequinat (6-0)

Mestre, capità arlequinat, va marcar dos dels sis gols

A priori semblava un partit assequible per el Sabadell B, i de fet així va ser. Golejada davant un fluix Lepanto, tres punts més i a preparar l'importantíssim partit de diumenge que ve, un altre cop a casa, davant el segon classificat, el Badia del Vallès. Un partit, que en cas de victoria, faria que els homes de Pirri pujessin a la segona posició de la classificació, lloc que dóna accés a la promoció d'ascens a Primera Territorial. Parlant del partit d'ahir, poca cosa es pot dir. Partit sense història que els sabadellencs van encarrilar a la primera meitat. Que l'àrbitre xiulés el final, 10 minuts abans del minut 90 ho diu tot. Esperem no enrecorda-nos d'aquests minuts finals.

Com diem, el partit va quedar sentenciat a la primera meitat del partit. Al descans es va arribar amb un clar 3-0 favorables al arlequinats. Els gols de Javi González, amb un gran llançament de falta; de Riki a la mitja hora, amb un gran cop de cap, i de Perico de penal; van deixar el partit vist per sentència. A la segona meitat, Pirri va donar descans als homes que més minuts portaven disputats i va fer jugar als homes menys habituals, com ara l'última incorporació a l'equip, l'italià Giuseppe. Tot i això, encara van caure tres gols més. Un altre de Riki i dos de la 'Cobra' Mestre. Destacar l'actuació del porter arlequinat, Salva, que va aturar un penal a Pichu amb el resultat de 5-0. Amb l'últim gol de l'ex de la Romànica, l'àrbitre, sorprenentment, va xiular el final del partit. Encara quedaven 10 minuts ben bons. El motiu va ser perquè no hi haguessin lesions ni expulsions. En part potser tenia raó, pero ja diem, que esperem que no trobem a faltar aquests minuts. Sobretot en cas d'empat a punts amb un altre equip i el goal average general sigui determinant.

Alineció Sabadell B-Lepanto

Salva; Rocamora (Paquito m.48), Jordi Prats, Christian Castet (Marc Doménech m.45), Javi González, Patón, Igor, Perico, Jony (Giuseppe m.67), Riki (Pedrosa m.60) i Mestre

Gols: 1-0 Javi González (15'), 2-0 Riki (29'), 3-0 Perico (p) (45'), 4-0 Riki (50'), 5-0 Mestre (72'), 6-0 Mestre (80')