diumenge, 14 de desembre del 2008

Victòria agònica del Sabadell B (1-2)

L'àrbitre ha demanat la presència dels Mossos i el partit ha estat interromput

El més important, els tres punts. Aquest és el missatge que ha quedat després del partit que el Sabadell B ha disputat aquest matí al Municipal de la Creu davant el Sabadellenca. Partit molt fluix en general dels arlequinats que bé per les intervencions d'Albert o per la poca punteria local, ha fet que els tres punts es decantessin de banda arlequinada. El partit s'ha posat de cara molt aviat, quan als 4 minuts, Mestre ha regatejat al porter i ha fet el 0-1. Podia semblar que el partit seria més fàcil del que es podia preveure. Això es el que deurien pensar els mateixos jugadors perquè, incomprensiblement, l'equip s'ha vingut a baix i no ha mostrat el gran joc que ens tenia acostumats en els últims partits. A la mitja hora s'ha produït la jugada que ha marcat el partit. L'àrbitre ha expulsat a un jugador local i seguidament ha demanat la presència dels Mossos d'Esquadra per tal de continuar. Uns vint minuts ha estat interromput el partit. A la represa, el Sabadell podia haver sentenciat, però Jony, que no ha estat gens encertat, ha errat varies ocasions.

La segona meitat ha estat encara pitjor que la primera. Un Sabadell desconegut en el joc, errant passes senzills, errors defensius... Arrel d'un d'aquests errors ha vingut el gol de l'empat a rematar el davanter tot sol dins l'àrea. Eren els pitjors moments. Els homes de Pirri jugaven amb un homes més i no es notava sobre el terreny de joc. A més, aquests errors en els passes feia que no es poguessin materialitzar les ocasions. Finalment, el debutant David Gómez ha fet pujar el 1-2 definitiu en rematar amb l'esquerra una jugada per banda de Javi González. Tot semblava que la Sabadellenca acusaria jugar tants minuts amb inferioritat, però per errades novament dels arlequinats han estat els 90 minuts dins del partit. Fruit d'això, dues clares ocasions locals. Una rematada al pal i un xut del davanter que ha sortit fregant al pal ja en el descompte. Finalment victòria patida dels homes de Pirri que continuen en la lluita per les primeres places. Ara només queda oblidar aquest partit el més aviat possible i afrontar el duel contra La Romànica, l'antic equip de l'staff tècnic i de varis jugadors, de dissabte que ve a les 17h. en les millors condicions possibles.