diumenge, 18 de gener del 2009

Rubén salva al Badalona

El porter Ruben, del Badalona, va ser el gran protagonsita de la tarda


Sabadell 0–0 Badalona

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Juan Carlos (min. 67 Iglesias), Pradas (min. 61 Carralero), Juvenal, Joel (min. 61 Javi Rodríguez), Morales i Axel.

Badalona: Rubén, Cerveró, Alfonso, Camara, Robles, Héctor, Curro, David López (min. 61 Diego Torres), David Prats (min. 86 Santi Amaro), Isaías i Luis Blanco (min. 77 Ferrón).

Gols: Sense gols

Estadi: Nova Creu Alta (1.900 espectadors)

Bon partit d’un Sabadell que volia aconseguir la primera victòria de l’any. Però la gran actuació del porter escapulat Rubén que amb grans intervencions i també amb l’ajuda dels pals va deixar la seva porteria a zero. Igual també que la nostra, on De Navas va estar absolutament desaparegut, gairebé sense treball, i després de tres mesos no va encaixar cap gol. Ben aviat vam demostrar que volíem sumar els tres punts en joc i Campos després d’una passada amb el pit de Joel va xutar alt quan ja encarava la porteria visitant. La pressió i el control de l’esfèrica va ser en tot moment dels nostres homes i obra d’això vam crear la segona gran ocasió als 12 minuts on Juvenal amb un llançament directe de córner va enviar la pilota al travesser. Un altre que volia mullar era un Joel que va tenir molt proper el gol i també amb un llançament des de la cantonada i rematant de cap va fer lluir a Rubén que amb la punta dels dits va desviar la pilota de nou al travesser. Fins i tot el jove Raúl Pradas just abans d’acabar la primera meitat va fregar la glòria quan va rematar una centrada de Campos però l’omnipresent porter visitant va desviar la pilota d’una forma miraculosa. A la segona part es van igualar una mica les forces però les ocasions seguien del mateix costat. Els xuts llunyans d’Iglesias i Morales van sortir per molt poc i novament Juvenal de falta van fer treballar de valent a Rubén, que per acabar la seva memorable actuació va treure una pilota que ja entrava després d’un cop de cap de Javi Rodríguez. Tampoc vam saber aprofitar la superioritat numèrica dels últims 10 minuts on Curro va ser expulsat per donar un cop de colze a Axel. I així va acabar un partit on el Sabadell va merèixer guanyar davant un rival molt ric però que va donar una imatge molt pobre.