Joel va signar el seu primer 'hat-trick' com a @rlekinat davant el seu exequip.

Sabadell 5-2 Gavà

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume (min. 66 Iglesias), Agustín, Juan Carlos, Pradas, Juvenal, Joel (min. 84 Siso), Morales i Axel (min. 46 Javi Rodríguez).

Gavà: Marcos, Gimeno, Juan Carlos (min. 88 Gerard Rovira), Socías, Bustillo, Guira, Sergi Navarro (min. 71 Gerard Badia), Piti, Keko, Borrell i Tarradellas.

Gols: 0-1 Tarradellas (min. 29), 0-2 Tarradellas (min. 31), 1-2 Joel (min. 36), 2-2 Joel (min. 45), 3-2 Joel (min. 59), 4-2 Javi Rodríguez (min. 78), 5-2 Iglesias (min. 88).

Estadi: Nova Creu Alta (1.600 espectadors)

Set partits de forma consecutiva sense guanyar a la Nova Creu Alta era una quimera massa dura per una afició que volíem veure gols i bon joc a l’estadi per part dels nostres jugadors. I la visita del Gavà va servir per trencar aquests quatre mesos de sequera. A més, cinc gols que els saballuts no veiem en partit de lliga a casa jugant a 2a. B des de la temporada 2001/02 quan llavors es va derrotar al Beasain per 5 a 3. Però el partit va complicar-se molt aviat amb un Gavà que als tres minuts ja va estavellar un remat al travesser. Tampoc va ajudar un penal inexistent que va xiular l’àrbitre sobre Morales als 14 minuts i ell mateix va fallar. Amb tot això encara més fosca va fer-se la tarda quan en dos minuts tenebrosos, del 29 al 31, els de Toni Llebaria van marcar dos gols, obra de Tarradellas, que van deixar l’estadi gelat. Però als 36 minuts va aparèixer l’autèntic protagonista de la tarda, un Joel, que davant el seu exequip va treure tota la seva màgia per marcar dos gols, el primer una obra d’art a la mitja volta des de fora l’àrea i amb vaselina, que van servir abans del descans per deixar el partit igualat. A l’inici de la segona meitat va veure’s un Gavà amb força i Tarradellas de nou va poder fer el 2 a 3. Un miratge, ja que un altre cop Joel va encarregar-se de fer el tercer de la tarda després d’una jugada embolicada dins l’àrea visitant. Però el de Juneda en estat generós, després d’una jugada per banda, va donar el quart a Javi Rodríguez i on definitivament l’eufòria va desfermar-se a la Nova Creu Alta, que a més va veure la rúbrica al magnífic partit dels nostres amb un altre golàs, aquest cop de Sergio Iglesias, des de la frontal.