diumenge, 10 de maig del 2009

Classificats vuit anys després


Sabadell 0-0 Alcoià

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Agustín, Pelegrí, Pagès, Àxel (min. 91 Pradas), Juan Carlos (min. 99 Iglesias), Joel (min. 100 Javi Rodríguez), Juvenal i Morales.

Alcoià: Maestro, Aníbal, Castañera, Negredo, Fernando Martín, Tonino (min. 97 Burgueña), Patri (min. 90 Pelusa), Diego Jiménez, Sergio Mora, Rafa Gómez i Linares.

Gols: Sense gols.

Estadi: Nova Creu Alta (9.000 espectadors)



Moltes hores després, moltes tardes després i vuit anys més tard va tornar a brillar l’esfera de la promoció d’ascens a la Segona Divisió A. La tarda de Novelda seguirà ben viva, però ara per fi, tindrem un nou precedent després d’empatar sense gols a l’estadi davant l’Alcoià que ens permet acabar quarts i d’aquesta manera disputar les eliminatòries d’ascens. Tot un premi a una gran segona volta dels jugadors de Ramon Moya que han vist com l’esforç i el treball s’ha vist recompensat en aquest meritori premi i evidentment alegria per tota una afició que el mínim que mereix és seguir somiant en aquest tram final de temporada. Davant l’Alcoià i en la millor entrada de la temporada, el partit va ser molt avorrit i més veient les notícies que arribaven des de Sant Andreu on el resultat valia a l’equip valencià per acabar primer de grup i també ens valia a nosaltres per classificar-nos. Al final un gol de penal dels andreuencs ens va fer caure del tercer al quart lloc però amb l’objectiu del tot complert. Tot i les poques ocasiones de gol, ja que les defenses van ser molt superiors als atacs, vam provar-ho al minut 16 amb un xut de Morales després d’una bona passada de Juvenal que el porter visitant va enviar a córner. Encara més clara va ser l’oportunitat de Juvenal als 32 minuts on sol davant Maestro va xutar fora fregant el pal esquerra. Els de Pepe Bordalás també haurien pogut inaugurar el marcador amb un xut de Linares que De Navas va desviar i amb un cop de cap de Sergio Mora que va anar alt per molt poc. La segona meitat va ser encara més travada i més ensopida on la por a encaixar algun gol va ser la nota predominant en ambdós conjunts. Al final festa grossa per celebrar una nova tarda per la història i classificats per aspirar i somiar a fer el salt definitiu de categoria.