dimarts, 28 de juliol del 2009

El Swansea campió del I Trofeu Ciutat de Sabadell

L'equip gal·lés del Swansea City va ser el vencedor del I Trofeu Ciutat de Sabadell - Memorial Miguel Quereda. En format triangular, els britànics van sortir campions després de sumar una victoria (Sabadell) i un empat (Nàstic) amb victoria final als penals. El Nàstic de Tarragona va quedar segon classificat i, finalment, el Sabadell, en tercera posició. Va ser la primera ocasió de veure les cares noves del Sabadell 2009-2010. A més, es va retre un més que merescut homenatge a la figura de Miguel Quereda.

Tarragonins i gal·lesos van obrir el triangular

El primer partit, va enfrontar el Swansea davant el Nàstic i el resultat final va ser d'empat a 0. A la tanda de penals, obligada en aquest format de torneig, el vencedor van ser els gal·lesos per 5-4. Destacar que a les files del Nàstic hi va jugar com a titular l'exarlequinat i sabadellenc, Miguel Ángel. A més, a la banqueta hi seia un altre ex jugador del Sabadell, César Ferrando. La nota negativa del partit la va posar el lateral esquerre, Mingo, que va ser expulsat amb vermella directa per una forta entrada a un jugador del Swansea.

Nàstic Tarragona: Pascual, Mingo, Biel, Redondo, Jorge, Alex Cruz, Vicente, Bauza, Miguel Angel, Jose Mari i Trujillo

Swansea City: De Vries, Serran, William, Tate, Dyer, Britton, Allen, Orlandi, Gower, Bond i Pintado

Resultat: 0-0 (4-5 penals)


El Sabadell va caure davant el Swansea

El segon partit del torneig va ser el del debut del Sabadell a la pretemporada 2009-2010. I ho va fer amb derrota, tot i avançar-se en el marcador amb gol de Roberto Morales després d'una bona jugada de Fran Árevalo. El Swansea, molt més rodat que els arlequinats, van empatar als cinc minuts mitjançant Dobbie, i el mateix jugador, amb un xut llunyà, va fer el definitiu 1-2 que donava mig títol als gal·lesos.

C.E. Sabadell: Mir (Ginard), Jaume, Alex, Pelegrí, Usero, Robles, Pradas, Castell, Fran, Morales i Fito (Claudio)

Swansea City: Cornell, Collins, Monk, Fernando, Bessone, Jordi, Jazz, Casey, Evans, McDonald (Bauza) i Dobbie

Resultat: 1-0 Roberto Morales; 1-1 Dobbie; 1-2 Dobbie

El Sabadell va estrenar la tercera equipació

El tercer i definitiu partit va tenir com a fet destacat l'estrena de la tercera equipació, gualdinegra a ratlles, en honor al desaparegut At. Sabadell. El resultat va ser d'empat a 0, tot i que el Sabadell va gaudir de més i millors ocasions que els tarragonins. Sobretot un xut des de fora de l'àrea de l'exegarenc Blas Vílchez que es va estavellar al travesser de la porteria que defensava Felip. Finalment, el marcador no es va moure i es va confirmar la victoria del Swansea en el I Trofeu Ciutat de Sabadell - Memorial Miguel Quereda.

C.E Sabadell: Ginard (De Navas), Chapi, Bermudo, Agustin, Jesús, Pep Pagès, Millan (Jordi Sánchez), Juvenal, Puigdollers, Joel i Blas

Nàstic de Tarragona: Felip, Campano, Juste, Mairata, Cherfa, César Diop, Youcef, Cristian (Osado), Walter Fernández, Roberto i Rubén Navarro

Resultat: 0-0

Ara el Sabadell seguirà entrenant-se en doble sessió per continuar agafant la forma i el dissabte 1 d'agost s'enfrontaran al Blanes de Tercera Divisió a l'Estadi Josep Molins, a l'anella olímpica de Sant Oleguer. Completaran el cap de setmana amb un partit el diumenge 2 d'agost a l'Escala.