divendres, 24 de juliol del 2009

Ja està en marxa el Sabadell 2009-2010

Moments previs al 'partidet' d'entrenament

Ahir, prop de 1000 persones, es van donar cita a la Nova Creu Alta per fer el tradicional acte de presentació del primer equip sabadellenc. Durant aproximadament una hora i quart es van presentar, un per un, els jugadors, cos tècnic i directiva. Tots van ser molt ben rebuts, però podríem dir que els jugadors que continuen de temporades passades, Blas Vílchez i, sobretot Ramon Moya, -ovacionat per la graderia- van ser els més corejats. Posteriorment es va procedir als parlaments de Juvenal Edjogo, capità arlequinat, el míster Ramon Moya i el president Joan Soteras. Els tres van prometre esforç i professionalitat per poder repetir, com a mínim, la temporada passada, però amb resultat diferent. A més, de fer un bon paper a la Copa del Rei.
Tot seguit, els jugadors es van fer las pertinents fotografies i van començar a fer una serie d'exercicis per acabar, finalment, amb un partidet.

A partir d'avui la plantilla s'entrenarà en doble sessió. Pel matí, al bosc de Can Déu on es farà èmfasi a la part física i per la tarda a l'estadi. El primer partit de pretemporada del Sabadell tindrà lloc aquest dilluns que ve, dia 27 de juliol, a partir de les 20h. a la Nova Creu Alta en el I Torneig Ciutat de Sabadell - Memorial Miguel Quereda. Els rivals son el Gimanàstic de Tarragona i el Swansea Galès.