dijous, 27 d’agost del 2009

Classificats sense massa problemes

El Sabadell no va tenir problemes per superar el Monzón.


Sabadell 2-0 Monzón (Copa del Rei)

Sabadell: De Navas, Jaume, Bermudo, Pelegrí (min. 63 Robles), Agustín, Castell, Joel (min. 61 Pradas), Juvenal, Fran (min. 61 Puigdollers), Morales i Blas.

Monzón: Aleix, Barreda, Marc Vales, Barcos, Torres, Itu, Gastón (min. 76 Joaquín), Royo, Fran, Marcio (min. 55 Casaña) i Jordi Martí (min. 61 Canales).

Gols: 1-0 Joel (min. 17), 2-0 Agustín (min. 44)

Estadi: Nova Creu Alta (1.000 espectadors)

Primer partit oficial de la temporada i primera victòria que ens classifica per a jugar la segona eliminatòria de la Copa del Rei, altre cop a casa davant el Marbella, del nostre extècnic José Luis Montes, recordat per la temporada del descens a la tercera divisió. En quan al partit davant els homes de Moisés Gutiérrez, conjunt de la tercera divisió aragonesa, va ser força plàcid. Molt superiors vam controlar el centre del camp davant un Monzón que ben poques ocasions va crear durant els 90 minuts de joc. La primera oportunitat dels nostres jugadors arribava als 16 minuts amb una centrada de Juvenal que va rematar de primeres Agustín fent lluir al porter visitant. I pocs segons després un gran canvi de joc de Castell va acabar amb un xut creuat de Joel que faria el primer gol de la nit. S'estrenava així el davanter de Juneda, inèdit en el capítol golejador durant tota la pretemporada. Seguia el domini de la nostra part i als 32 minuts un xut de Castell va estavellar-se al travesser de la porteria d'Aleix. Bon partit de l'ex del Benidorm. Fins que just abans del descans, una falta botada per Juvenal la va pentinar Agustín per deixar el marcador ja molt favorable i gairebé sentenciat. La segona meitat va baixar en ritme, tot i que fou llavors quan l'àrbitre del partit va xiular un discutit penal per mans d'Agustín. Royo va fer lluir a un David de Navas que va aturar la pena màxima davant l'esclat de tota l'afició. Aquí va acabar el ritme de joc i Pradas en tres ocasions i també Puigdollers amb un remat franc haurien pogut moure altre cop el marcador d'un partit que va finalitzar amb la justa classificació saballuda per a la següent ronda.