dimecres, 23 de setembre del 2009

Arbitratge determinant a Los Arcos

El penal i l'expulsió de Pep Pagès va ser determinant.
.
Oriola 1-0 Sabadell

Oriola: Ricardo, Juanma, Carmelo, Ripa, Benja (min. 40 Fleky), Navarro, Cervera, Micro (min. 63 Carlitos), Álex Colorado, Rayos (min. 77 Calero) i Meca.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Bermudo, Pagès, Pelegrí, Robles, Joel, Castell, Fran (min. 68 Morales), Juvenal i Puigdollers (min. 51 Blas).

Gols: 1-0 Meca (p. min. 46)

Estadi: Los Arcos (500 espectadors)

Seguim sense estrenar-nos a domicili i sumem també la segona derrota en els primers cinc partits de lliga. Però val a dir que altre cop un àrbitre del col·legi madrileny, Santiago Cuesta Ferreiro, va tenir la seva quota de protagonisme deixant de xiular un clar penal sobre Fran i sí assenyalant-ne un de Pep Pagès que a més li va suposar l'expulsió abans del descans. El partit va començar amb un Sabadell ben plantat sobre el rectangle de joc alacantí i dominant la pilota davant un rival que intentava especular i veure-les venir deixant com a referència ofensiva a Meca. Domini que servia per arribar a la porteria de Ricardo i ben aviat, al minut 10, es va veure la primera jugada polèmica dins l'àrea local on Benja feia una clar penal sobre Fran que l'àrbitre no va voler contemplar. Poc després seria Castell qui amb un llançament de falta va provar sort i Juvenal va intentar-ho també des de lluny. Amb els 25 minuts complerts van canviar les tornes i poc a poc l'Oriola va passar de dominat a dominador tot i no crear excessiu perill a la porteria de De Navas. Només Colorado i Meca de falta van posar a prova al porter madrileny així com una rematada poc ortodoxa de Cervera a centrada de Ripa que va sortir fora. Fins que ja en temps de descompte, l'àrbitre ara sí es va mostrar "valent", un penal de Pagès sobre Fleky després d'una falta botada per Colorado faria que el central barceloní veiés la segona groga de forma molt rigorosa a més de suposar que Meca anotés el gol oriolà des dels onze metres. La segona meitat, amb un jugador més i amb el marcador favorable, va ser un monòleg dels locals que van ser els clars dominadors del joc, destacant l'aportació de Colorado i els dos xuts al travesser de Rayos. Per la nostra part pocs arguments vam demostrar jugant en inferioritat i en tot el segon temps no vam crear clares opcions per marcar. A falta de sis minuts pel final es van igualar les forces ja que Ripa també va veure la segona groga però ja era massa tard i el marcador no es va moure més.