diumenge, 27 de setembre del 2009

Foscor saballuda que acaba amb mala fortuna

Agustín, protagonista involuntari del partit en marcar en pròpia porta.


Sabadell 0-1 Badalona

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (min. 80 Milán), Bermudo, Pelegrí, Agustín, Robles (min. 15 Morales), Joel, Castell, Fran, Juvenal i Puigdollers (min. 46 Blas).

Badalona: Pau, Ferrón, Igotz, Robles (min. 27 Víctor), Càmara, Xavi Muñoz, Iván Mateo, Rubén Casado (min. 74 Luis Blanco), David Prats, Larios i Diego Torres (min. 93 Sibidé).

Gols: 0-1 Agustín p.p. (min. 73)

Estadi: Nova Creu Alta (2.200 espectadors)
Partit realment fluix dels dos equips on la bona sort dels visitants en l'acció del gol va servir per a que el Badalona, de forma injusta, s'endugués la victòria de la Nova Creu Alta. Primera derrota a l'estadi on un empat hagués sigut el resultat més just. De fet el primer xut amb cara i ulls dels nostres no va arribar fins ben passada la hora de joc. Va ser Juvenal amb un llançament des de la frontal que de forma espectacular va enviar a còrner el porter escapulat Pau. Amb tant poc joc ofensiu, i sense controlar de manera ferma la zona ample serà complicat veure bons resultats aquesta temporada. Durant la primera meitat els badalls van ser la tònica general on la por a perdre va ser de forma insultant l'únic joc que van oferir Sabadell i Badalona. Però els de Manolo González eren els visitants i ja els estava bé. Ni una aproximació clara vam tenir durant els primers 45 minuts on les pilotes bombejades des de la línia defensiva eren el trist recurs per arribar a l'àrea contrària. El segon temps va començar força similar al primer, però amb els nostres jugadors una mica més posats en el partit. Juvenal va provar-ho de falta al minut 49, però Pau, que va realitzar intervencions de mèrit, va blocar sense problemes la pilota. I després d'uns minuts, altre cop força tenebrosos als ulls dels espectadors, seria el Badalona qui als 61 minuts es va aproximar amb una rematada que va sortir fora de David Prats. I és que fins al minut 73 es van veure els millors moments on el ja comentat fort xut de Juvenal que va desviar Pau al minut 64 i tres minuts més tard Fran des de la frontal que va enviar la bimba al pal, van fer semblar que el gol saballut s'anava aproximant. Però simplement va ser un miratge dins la penombra dels de Ramón Moya en un partit per oblidar. Tant seria per oblidar que Víctor emulant el pur estil de Juan Domínguez a la mala tarda que ens va enfrontar a casa davant el Real Unión, es va treure un xut que ni tan sols anava entre esl tres pals per acabar amb la pilota al fons de la xarxa d'un desesperat David de Navas. Si davant els bascos va ser De la Plata, aquest cop Agustín va desviar l'esfèrica fent l'únic gol de l'encontre. Llavors si que vam despertar i fent uns últims 20 minuts de pressió, control i ganes davant un Badalona, que molt pobre, va saber aguantar el resultat. Tot i que el bagatge ofensiu es seguia resumint amb llençar pilotades dins l'àrea badalonina, aquest cop acumulant més efectius vam crear força perill i Agustín amb un bon xut i Juvenal en dues ocasions va estar molt propers de l'empat que finalment no va arribar, en la que va ser la primera decepció forta de la temporada.