diumenge, 20 de setembre del 2009

Guanyant sota la pluja

Puigdollers va fer un bon partit fins que va ser substituït per lesió.

Sabadell 2-1 València Mestalla

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Bermudo, Jaume, Pagès, Robles, Joel, Castell (min. 72 Jesús Milán), Fran (min. 85 Fito), Juvenal i Puigdollers (min. 53 Blas).

València Mestalla: Salva, Lillo (min. 54 Cuesta), Borja (min. 78 Rubén), Arturo, Sergio Rodríguez, Timor, Olcina (min. 63 Isco), Miñano, Olsen, Cases i Riau.

Gols: 1-0 Castell (min. 27), 1-1 Cases (min. 55), 2-1 Juvenal (min. 57)

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)


Segona victòria consecutiva a la Nova Creu Alta i en aquesta ocasió amb un final ben passat per aigua. De totes maneres es va veure un bon primer temps amb un Sabadell ben plantat i triangulant amb criteri davant un filial valencianista que amb prou feines superava el centre del camp amb la pilota controlada. La primera bona oportunitat va arribar als 6 minuts amb una internada de Puigdollers que va xutar a la part lateral de la porteria defensada per Salva. Molt a prop va tenir també el gol un batallador Fran que als 14 minuts va pentinar una falta botada per Bermudo i que va sortir fregant el pal. Poc a poc s'anava covant el gol i l'avís definitiu el va fer Juvenal amb un xut de falta ras que Salva amb moltes dificultats va aconseguir rebutjar. Fins que als 27 minuts era Castell qui s'estrenava amb un bonic gol que va aconseguir amb un xut des de 30 metres afavorit per un bot estrany de la pilota just davant el porter. Amb el marcador en contra els valencians van crear la primera gran oportunitat quan després d'una contra, Olsen va quedar sol davant De Navas i el seu xut va sortir fregant el pal dret. Tot un respir que va venir acompanyat de la mitja part. El segon temps va començar amb el so llunyà de trons que feia pensar que la tempesta s'anava acostant. Però només havien passat 10 minuts quan la gerra d'aigua freda va ser en forma de gol txé. A la contra una jugada individual d'Olsen la va rematar Cases al fons de la xarxa. Només 80 segons més tard va arribar la reacció dels nostres amb una memorable jugada de Fran per banda dreta i després de connectar un fort xut que ja entrava, va aparèixer la mà salvadora, és clar, del porter Salva que va desviar l'esfèrica al pal, però entrant des del centre, Juvenal va aprofitar el rebuig per marcar a plaer. A partir d'aquí va començar a caure amb molta força una gran quantitat d'aigua mentre el públic s'aixoplugava a la part de tribuna era el Mestalla qui es feia amb el control absolut del joc al centre del camp. Tot i no crear grans ocasions de gol van fer patir als nostres amb pilotes penjades a l'àrea. Però l'oportunitat més clara va ser saballuda amb una jugada personal de Joel que ja en temps de descompte va fer lluir novament a Salva en el mà a mà que va servir per tancar el partit i on poc abans havia debutat a la categoria el jove Fito.