dimarts, 8 de setembre del 2009

La Festa Major porta la primera victòria

En Joel es va inventar una jugada de crack que va significar el gol de la victòria.


Sabadell 1-0 Lleida

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Bermudo, Jaume, Pelegrí (min. 46 Jesús García), Robles, Pradas (min. 46 Fran), Castell, Joel, Puigdollers i Blas.

Lleida: Eduardo, Jerson, Ibai Rejas, Galiano (min. 78 Jordi Benet), Jon Moya, Jaume Delgado, Miki, Urrea (min. 46 Jonan García), Xavi Jiménez, Figuerola (min. 68 Cheli) i Sellarès.

Gols: 1-0 Blas (min. 38)

Estadi: Nova Creu Alta (1.200 espectadors)

La Unió Esportiva Lleida visitava la Nova Creu Alta en plena festa de la ciutat i amb ganes de treure alguna cosa positiva de la capital vallesana. Però els nostres jugadors, conscients de la prematura eliminació a la Copa del Rei i de la derrota a Ontinyent, volien aconseguir els primers tres punts a la lliga. Després d’uns primers minuts de tanteig, un Sabadell amb força baixes, començava a comandar un centre del camp molt lluitador amb Castell i Robles i on intentaven buscar l’esquena de la defensa visitant. Les primeres ocasions van arribar per la banda de Raúl Pradas que arribant fins a la línia de fons va portar el perill a l’àrea d’Eduardo. També Blas per banda esquerra ben a prop va estar de marcar al minut 22 quan el porter lleidatà a contra peu no hauria pogut fer res davant el xut de l’extrem. Fins que, com si d’un mag es tractés, Joel Álvarez va inventar-se un magnífica jugada personal que després de marxar de quatre rivals, va deixar en safata el gol a Blas per a que al minut 38 la davantera saballuda s’estrenés en partit de lliga. La mitja part va servir perquè amb molèsties deixessin el terreny de joc Pradas i Pelegrí. Van entrar Fran i també el jove Jesús García que debutava a la Segona Divisió B. I tot just iniciar-se el segon temps, Joel sol davant Eduardo no va poder superar-lo en la que hauria pogut ser la sentència. El control seguia sent nostre fins que el debutant Jesús García, a falta de 23 minuts per al final, va ser expulsat amb vermella directe, després d’un servei de cantonada favorable, per una presumpta agressió sobre Jaume Delgado. Altre cop ens quedàvem en inferioritat numèrica. Cosa que va aprofitar el Lleida per fer-se amb el control del joc, tot i no crear clares ocasions per marcar gràcies al bon treball defensiu de tot l’equip. Només Jonan García al minut 93 va fer treballar de valent a un De Navas que amb la seva aturada va certificar el primer triomf a la lliga coincidint amb la Festa Major, que també seria arlequinada.