divendres, 25 de setembre del 2009

Resum de l'Assemblea informativa


Ahir dijous 24 de setembre va tenir lloc l'Assemblea informativa que, anualment, organitza el Centre d'Esports Sabadell per tal d'informar als socis i aficionats l'estat del club en totes les seves àrees. Prop d'una cinquantena de socis i aficionats han escoltat les exposicions de la junta directiva encapçalada per el presidente Joan Soteras.

Àrea Econòmica

- Ingressos 2008-2009: 1.319.707 € / Despeses 2008-2009: 1.485.623 €
- El pressupost per la temporada 2009-2010 es de 1.340.000 €. Uns 35.000 € inferior al de la temporada anterior.
- A dia d'avui, la xifra de socis es de 1816. S'espera arribar als 2.000 en les properes setmanes.
- El deute històric que arrosega el club es de 634.000 € amb Hisenda i Seguretat Social, al qual es fan pagaments periòdics, i la LFP que el dia que el Sabadell torni a Segona A es reduirà dels ingressos per part de la Lliga.
- Continua vigent el coveni amb l'Ajuntament per aquesta temporada i la que ve.
- S'ha incidit molt en els problemes que hi ha hagut en trobar l'sponsor, tant per el primer equip com el femení.
En les properes setmanes, els pantalons dels jugadors portarà publicitat de Canal Català, en un acord que es va arribar per assegurar la continuitat de l'Arlequinat.
.
Àrea Social
.
- Es continua realitzant les visites als hospitals per part de la plantilla del primer equip en dates nadalenques i visites d'escoles i nens saharauis a l'estadi.
- Acord amb l'empresa Bardet per tal de facilitar un autocar per tots els aficionats que es vulguin desplaçar amb l'equip. Hi ha el compromís de fer-ho tant si l'autocar es ple o mig ple.
- El club ha incidit en obrir-se a les noves tecnològies com ara les xarxes socials de Facebook i Twitter.
- Pròximament es crearà una botiga on-line per tal de que aficionats d'arreu del món puguin comparar articles relacionats amb el Sabadell.
- En el tema de voluntaris es van apuntar unes 25 persones que han ajudat a l'hora de vendre entrades per el play off.
- S'ha parlat també de la creació de l'Agrupació de Veterans que es portava temps intentant-ho fer.
.
Futbol Base
.
- Bona temporada en quant a resultats esportius. Quatre equips van aconseguir l'ascens de categoria i sis més es van quedar a les portes d'acoseguir-ho.
- S'ha remarcat, que després de molts anys, el primer equip compte amb un jugador sortit del futbol base, Jordi Sánchez.
- L'objectiu per aquesta temporada es assolir categories més altes entre els 23 equips masculins i 5 de femenins.
- Continua l'acord de col·laboració amb el Sant Cristòbal de Terrassa que serveix per tenir controlats als jugadors joves, com es va fer l'any passat amb 'Chapi' Arnau, Jesús Milán...
- A més, Marc Bonamich, jugador que va acabar la seva etapa de juvenil al Mercantil, es propietat del club i ha estat cedit al Vilanova de Tercera Divisió.
- Presentació del futbol base en el partit contra el filial del Mallorca que es jugarà en horari matinal.
- Finalment, es va remarcar que es va haver de tancar les inscripcions de nens per a l'escola per tal d'oferir millor qualitat en vers a quantitat.
.
Àrea Esportiva
.
- S'ha fet un resum dels jugadors que van causar baixa l'any passat i de les altes de l'actual temporada.
- Va qualificar la temporada anterior com a bona perquè es va complir l'objectiu que es va marcar al principi de la mateixa
- Per aquesta 09-10, l'objectiu es el mateix: estar a la zona alta de la classificació i intentar l'ascens de categoria.
- El president Soteras ha incidit en tenir paciencia amb l'equip, ja que com ha passat en tots els anys amb Moya, l'equip no estarà físicament al 100% fins al desembre i així fer una bona segona volta.
.
Precs i Preguntes
.
- Una de les preguntes ha estat si es farà alguna cosa en vers a les últimes actuacions arbitrals, desde el partit d'Irún. El president Soteras ha declinat parlar més del àrbitres i vol pensar que es mala sort. Això si, en cas que continuessin aquestes actuacions, s'enviaria un informe a la RFEF queixant-se, però mai es pot fer a la tercera jornada.
.
- També s'ha preguntat si es faria un fitxatge abans del mercat d'hivern per substituir Raúl Pradas lesionat per sis mesos. Soteras ha afirmat que alguna cosa es farà i que després del partit d'aquest diumenge contra el Badalona es treballarà en aquest tema.
.
- El tema dels preus de les entrades també ha estat un dels aspectes a debatre. Soteras ha assegurat que de 15 euros no es baixarà en cap partit. A més, coincidint amb la presentació del futbol base en el partit contra el Mallorca B i en el derbi contra el Terrassa es faran les habituals jornades econòmiques.