diumenge, 20 de setembre del 2009

Sis de sis i sumant (3-0)

L'únic perill del Vinyets ha estat un lliure indirecte

Sabadell B 3-0 Vinyets Molí Vell

Segona victoria consecutiva del Sabadell B en tants partits jugats. Avui contra el Vinyets Molí Vell, que venia de guanyar 3-2 en el primer partit de lliga contra el filial del Martorell. Els homes de Pirri han fet uns primers vint minuts de partit bastant bons on podien haver marcat en un parell d'ocasions, sobretot un xut dins l'àrea d'Aliou que després de l'aturada del porter s'ha estavellat al travesser. La mateixa mala sort han tingut els visitants quant un xut llunyà també ha picat a la fusta quan ja havia superat a Salva. Els últims minuts de la primera part no s'ha vist un gran joc per part dels arlequinats, però curiosament es quan el Sabadell s'ha avançat al marcador. Aliou, en l'últim minut del primer temps, ha rebut una pilota dins l'àrea i a la mitja volta ha batut el porter visitant. Gol psicològic abans del descans que ha deixat tocat al Vinyet.

A la segona meitat, el partit ha caigut en quant a joc per part del Sabadell. El control del partit era clar per els arlequinats, però no es tenia la fluidesa d'altres dies. També ha jugat a favor que la condició física dels visitants era bastant fluixa i no han creat molt perill a la porteria defensada per Salva. Als vint minuts de la repressa, Mestre ha marcat el segon gol després d'un rebot del porter a xut de Riki i ha tranquilitzat una mica més a l'equip. Amb dos gols de diferència, el Vinyet ha avançat lineas en busca de reduir distàncies, però l'únic que s'ha trobat han estat en perillosos contraatacs del Sabadell. En un d'ells, Mestre ha trencat el fora de joc i amb una precisa passada ha deixat Jairo davant la porteria i ha sentenciat el partit amb el tercer gol. D'aquesta manera, el Sabadell B suma la segona victòria de la temporada i continuarà al capdavant de la classificació. El pròxim partit serà el pròxim diumenge a les 12h. a Castelldefels davant el Vista Alegre.