Gavà: Marcos, Javi González, Dani Iglesias, Alfred, Socías, Céspedes, Dani Guerrero (min. 79 José Alberto), Óscar García (min. 46 Sanou), Manteca, Marc Pérez (min. 69 Èric) i Serramitja.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Jaume, Agustín, Robles (min. 62 Juvenal), Joel, Castell, Arnal, Puigdollers (min. 65 Morales) i Àxel (min. 59 Blas).

Gols: 0-1 Àxel (p. min. 5), 0-2 Puigdollers (min. 42), 0-3 Àxel (min. 58).

Estadi: La Bòbila (600 espectadors)

Onze anys han hagut de passar per a que de nou sumem els tres punts en partit de lliga a La Bòbila de Gavà. Llavors va ser Jero qui amb un cop de cap ens donava la victòria i aquest cop amb un Sabadell molt superior també hem guanyat per trencar quatre partits perdent. Contra els de Jaume Bonet vam demostrar ser un equip molt superior i amb lluita i pressió a la zona de dalt pràcticament vam deixar sense arguments als locals. De fet ja vam avisar al minut 3 amb un xut de Castell al travesser de la porteria de Marcos, que va ser el millor dels locals, però al minut 5 un clar penal sobre Àxel el transformaria ell mateix per a posar-nos en avantatge. El nostre Sabadell no va deixar d'atacar i crear perill en busca de sentenciar per la via ràpida veient que el domini era absolut. Arnal també ho va intentar al minut 10 amb un doble xut que el porter local va encertar a desviar. Fins que als 22 minuts la fortuna es va aliar novament amb el Gavà, quan un altre xut, aquest cop de falta del mateix Castell, i després de tocar a la tanca, va acabar picant altre cop contra el pal de la porteria blaugrana. On no podria fer res Marcos seria poc abans d'arribar a la mitja part on un xut des de dins l'àrea de Puigdollers acabaria al fons de la xarxa després d'una passada d'Àxel. Alegria dels nostres aficionats desplaçats fins a La Bòbila que veien molt a prop el fet de sumar la segona victòria de la història al camp del Gavà. La segona meitat va començar molt semblant a com va acabar la primera però amb els locals intentant arribar a la porteria contrària per tal de reduir diferències. La petita reacció va quedar tallada per la clara expulsió d'Alfred als 54 minuts després de veure la segona groga. Acte seguit altre cop Àxel faria la sentència definitiva amb un xut creuat des de dins l'àrea gavanenca. Primer partit com a titular del de Sant Boi i els dos primers gols a la lliga per un Àxel que va fer un gran partit. Poc després entraria Blas en el seu lloc. Amb els canvis i amb el 0 a 3 al marcador el joc va desinflar-se una mica. Tot i això Arnal amb el cap i Chapi amb un fort xut van fer lluir novament a Marcos al igual que Morales amb un tir que Iglesias va treure sobre la línia de gol, vam estar molt a prop d'engrandir encara més el marcador. Només al minut 90 va tenir feina De Navas amb un cop de cap de Socías que faria treballar al nostre porter. Al final victòria balsàmica en un camp maleït.