Albert Puigdollers pressionat per l'ex-arlekinat 'Peque'.

Sabadell 1-2 Benidorm

Sabadell: De Navas, Jaume, David Bermudo, Pagès (min. 26 Chapi Arnau), Agustín, Robles, Morales, Castell, Arnal, Juvenal (min. 63 Axel) i Puigdollers (min. 46 Joel).

Benidorm: Adrián, Peque, Bardal, Dani Guillén, Germán, Martins, Luismi Loro (min. 71 Samuel), Chupe (min. 77 Sabino), Domènech, Coto (min. 53 Ocaña) i Mariano.

Gols: 0-1 Luismi Loro (min. 38), 0-2 Luismi Loro (min. 64), 1-2 Morales (p. min. 87)

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)

Cap millora va demostrar l'onze de Ramon Moya jugant a casa davant un ordenat Benidorm i que va saber aprofitar les seves ocasions. La monotonia atacant dels nostres, acompanyada per una apatia general van ser una llosa gegant que amb el primer gol en contra encara es va fer més gran. De fet els nostres homes no van ser capaços de controlar la zona ample on Castell i Robles anaven a remolc dels contraris. A tot això l'únic tir entre pals de tota la primera meitat no va arribar fins al minut 35 i va ser amb un xut de falta que va llençar Juvenal a les mans d'Adrián. En canvi els jugadors de Rubi, que tornava a la Nova Creu Alta, fent-se forts a la zona del darrera i sortint ràpid a la contra ja van estar molt a prop de marcar al minut 10 on amb una rematada de Luismi Loro des del punt de penal va fer lluir a De Navas que amb les cames va enviar la pilota a córner. No va poder fer res el porter madrileny al minut 38 on el mateix Luismi Loro, màxim golejador del grup, va marcar de falta amb un xut que va entrar per tota l'escaire. Els primers minuts de la segona meitat van semblar que el nostre Sabadell es treia la son de les orelles i amb més intensitat volia marcar l'empat ràpidament. I molt a prop va estar d'arribar amb un remat de cap de Joel que es va estavellar contra el pal de la porteria visitant després d'una centrada de Juvenal. Ho vam seguir intentant amb pilotes bombejades a l'àrea, i també Agustín amb el cap va rematar fora, al igual que Arnal que va xutar massa fluix a les mans del porter visitant. Fins que al minut 64 va arribar la sentència definitiva d'un Benidorm que de nou a la contra va anotar. Altre cop Luismi Loro i amb el cap avançant-se a Chapi Arnau va fer el 0 a 2. Partit finiquitat i l'única bona notícia va ser el retorn d'Axel que va jugar els primers minuts en aquesta lliga un cop superada la seva lesió de pubis. Qui no va poder acabar el partit, un cop més, va ser Pep Pagès que lesionat a la primera meitat va deixar el camp. Fins al final un Sabadell amb poca intenció va ser capaç de trencar la mala ratxa golejadora des del punt fatídic i amb un Morales que va maquillar un resultat que va servir per a que l'afició saballuda acomiadés als seus amb xiulets de desaprovació.