Es va fer un minut de silenci en memòria d'Àlex Gallardo.

Barcelona Atlètic 3-0 Sabadell

Barcelona Atlètic: Oier, Montoya, Espassandín, Bartra, Muniesa, Sánchez, Rueda, Gai (min. 68 Nolito), Elvis (min. 61 Edu Oriol), Jonathan Soriano (min. 77 Luque) i Sergi Roberto.

Sabadell: De Navas, Jaume, Bermudo, Pagès, Pelegrí, Juvenal (min. 69 Fran), Morales, Castell, Joel, Arnal (min. 79 Agustín) i Blas (min. 59 Puigdollers).

Gols: 1-0 Jonathan Soriano (min. 22), 2-0 Muniesa (min. 45), 3-0 Nolito (min. 79)

Estadi: Mini Estadi (900 espectadors)

Debutava a la titularitat Arnal Llibert, l'últim reforç arribat aquesta mateixa setmana per tal de substituir a Raúl Pradas a la zona d'atac. Poc es va veure l'ex del Girona al igual que la resta de companys que tampoc no van estar a l'altura de les circumstàncies. Tot i que l'inici va ser esperançador i amb una forta pressió sobre la defensa local, una pilota robada per Joel va significar una bona oportunitat fins que Muniesa va fer falta sobre el de Juneda quan ja encarava a Oier. L'àrbitre va perdonar l'expulsió al jugador del filial i la falta, molt perillosa, va llençar-la fregant el pal Roberto Morales. Els més de 150 aficionats saballuts desplaçats fins al Mini Estadi van estar molt a prop de celebrar el primer gol. També ho va intentar Juvenal, altre cop de falta xutant també un pèl desviat. Tampoc s'havia apropat massa el Barcelona Atlètic fins que als 22 minuts i després d'un llançament de cantonada va arribar el primer de la tarda. Remat franc de Sergi Roberto que va treure De Navas amb moltes dificultats, però el refús va aprofitar-lo Jonathan Soriano per anotar el gol dels de Luis Enrique. La imatge i les ganes anaven minvant cada cop més per part dels nostres jugadors i el joc de toc local anava creixent per fer anar de bòlit a Castell i Juvenal que es veien superats a la zona ample. Joel hagués pogut empatar a la mitja hora de joc en la millor oportunitat dels nostres en tot el partit, però quan es disposava a xutar des de dins l'àrea, Muniesa va posar la punta del peu per enviar la pilota a còrner. I altre cop de còrner va arribar la sentència definitiva just abans d'arribar al descans. Un gol calcat al primer on un remat franc d'un jugador local el va treure com va poder De Navas, i el refús, aquest cop Muniesa, el va acabar introduint dins la xarxa saballuda. La segona part va seguir el mateix guió on ens vèiem incapaços de crear cap opció manifesta de gol. En canvi els jugadors del filial van continuar apretant i en moltes ocasions deixant en ridícul a la nostra zona defensiva que feia aigües pels laterals i a més Xavi Pelegrí seria expulsat al minut 75 amb vermella directe per una falta sobre Jonathan Soriano quan ja encarava la porteria de De Navas. Qui tampoc va estar gens encertat va ser Pagès en el tercer gol quan es va veure superat per una passada en profunditat que Nolito sol davant De Navas va aprofitar per tancar el marcador amb el definitiu 3 a 0. I tercer partit també d'un Sabadell incapaç de fer gol que tampoc genera suficients ocasions per fer-los.