diumenge, 25 d’octubre del 2009

Tímida millora sense premi final

El partit fou travat i avorrit per l'espectador.

Sabadell 0-0 Dènia

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (min. 62 Pelegrí), David Bermudo, Jaume, Agustín, Pagès (min. 50 Juvenal), Joel, Castell, Arnal, Puigdollers i Àxel (min. 78 Morales).

Dènia: Iván Vidal, Aceitón, Sito, Pepín, Mendoza, Dani González, César Remón, Jorge, Gérika (min. 60 Borja), Manolo Bueno (min. 87 Juan Carlos) i Vinuesa.

Gols: Sense gols

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)

Certa millor en l'actitud i en les ganes són les que va mostrar el nostre Sabadell en comparació als dos últims partits jugats a casa. A més els nostres jugadors van disposar de suficients ocasions com per desnivellar un marcador molt avorrit i sense gens de feina. Un travesser final d'Agustín hagués fet justícia davant un Dènia molt defensiu i molt poc honest damunt el rectangle de joc. Continus desmais dels jugadors visitants van fer que el partit fos molt deslluït i sense cap tipus de ritme, amb el permís de l'àrbitre. Però els de Nino Lema, utilitzant les seves armes, també van disposar d'ocasions com per marcar algun gol. De fet van ser els primers en avisar. Al minut 10 Jorge va ser molt a prop de superar a De Navas amb un cop de cap que va marxar fora per poc i nou minuts més tard fou César Remón qui amb un xut de falta va fer lluir de valent al porter madrileny que va enviar la pilota a còrner. A partir de llavors foren els nostres jugadors qui van despertar i fins a tres clares oportunitats vam disposar abans d'arribar al descans. Al minut 25 era Castell que xutava fora per molt poc una centrada des de l'esquerra i ell mateix amb un tir de falta va enviar l'esfèrica lliscant el pal d'Iván Vidal. També Àxel amb un xut que va estavellar-se contra la part lateral de la xarxa va fer aixecar dels seus seients a tota la nostra afició. La segona meitat va començar amb el canvi de Juvenal per Pagès. El relleu va permetre trobar un joc més fluid a la zona ample i el Sabadell va fer-se amb el control del partit. Tot i això el Dènia va poder marcar en dues contres, que primer Manolo Bueno en jugada personal i després un fort xut de Jorge que va aturar De Navas van portar l'angoixa a l'estadi. Però els últims 25 minuts van ser de constant domini dels nostres tot i no crear grans ocasions de gol. Castell amb un xut des de fora de l'àrea que va desviar el porter visitant i un xut de falta van ser les millors oportunitats per marcar, fins que la millor de totes va arribar amb un cop de cap d'Agustín al minut 88 que va picar contra el travesser. Una autèntica llàstima que va acabar amb el desengany de l'afició i amb el tercer partit consecutiu sense vèncer a l'estadi.